“Βροχή” τα σταθμευμένα οχήματα που παρεμποδίζουν την ομαλή πορεία διερχόμενων οχημάτων, δικύκλων αλλά και mini bus

Εμπόδια στην κυκλοφοριακή ροή

Καθημερινά “εμπόδια” στην ομαλή πορεία των οδηγών οχημάτων και δικύκλων αποτελούν τα σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή του Βροντάδου και ειδικότερα σε κομβικά σημεία, όπως απότομες στροφές και συμβολές δρόμων περιορισμένων πλάτους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο δρόμος που βρίσκεται στην είσοδο του Ιδ. Δημοτικού Σχολείου “Ο Άγιος Γεώργιος” (Φρερ), αλλά και η συνέχειά του στην οδό Καποδιστρίου, αφού αρκετά οχήματα αφήνονται για αρκετές ώρες σταθμευμένα σε ακατάλληλα σημεία.

Διερχόμενοι οδηγοί από τη συγκεκριμένη περιοχή έχουν προβεί σε παράπονα και προς την εφημερίδα, αρκετές φορές, καθώς όταν συναντώνται με άλλα οχήματα, ή και με μικρά φορτηγά αλλά και με mini bus ή σχολικά λεωφορεία, “μπλοκάρουν” τον δρόμο.

Προσφάτως μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως απαιτήθηκε και η μετακίνηση αιρετών στη συγκεκριμένη περιοχή ώστε να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος, προκειμένου να δρομολογήσουν λύσεις και μικρές παρεμβάσεις, που θα αποτρέπουν τους οδηγούς να επιλέγουν για χώρους στάθμευσης, παντελώς ακατάλληλα σημεία.