Γραμματόσημα αγάπης από τα ΕΛΤΑ

  • Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, 2017 - 12:31

Τέσσερα «μαγικά» γραμματόσημα που γίνονται αφετηρία αγάπης, αλληλεγγύης και στήριξης για συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα, εκδίδονται για πρώτη φορά φέτος τα Χριστούγεννα από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Η Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «Χριστούγεννα 2017» που κυκλοφορεί στις 8 Δεκεμβρίου, αποτυπώνει σε γραμματόσημα έναν παραμυθένιο και πολύχρωμο κόσμο μεταφέροντας σε μικρούς και μεγάλους τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Δεν αρκείται όμως σε αυτό. Για την πώληση κάθε γραμματοσήμου της Χριστουγεννιάτικης Σειράς, τα ΕΛΤΑ διαθέτουν ένα λεπτό του ευρώ σε κοινωνικές δομές. Κι έτσι… η Μαγεία των Χριστουγέννων γίνεται ζωή.
Τα γραμματόσημα εικονίζουν με παιδικότητα έναν αγιοβασιλιάτικο αρκούδο, έναν πιγκουίνο Βασιλιά, ένα
στολισμένο ελαφάκι και έναν παιχνιδιάρη σκίουρο και θα κυκλοφορήσουν σε ένα εκατομμύριο επτακόσιες πενήντα χιλιάδες τεμάχια (1.750.000).
Οι ευχές που θα ταχυδρομηθούν φέτος τα Χριστούγεννα, τα δώρα που θα στείλετε με το ταχυδρομείο στους φίλους και στους συγγενείς, θα προσφέρουν διπλή χαρά. Στους αγαπημένους παραλήπτες γιατί τους θυμηθήκατε, και στους συνανθρώπους μας γιατί τους νοιαστήκατε.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σας απλώνουν το χέρι για να ενωθεί με τα δικά σας και όλοι μαζί να γίνουμε μια αγκαλιά για όσους έχουν ανάγκη.
Το δίκτυο των Καταστημάτων ΕΛΤΑ, το μεγαλύτερο δίκτυο της χώρας, σας περιμένει για να μεταφέρει τις ευχές σας και να αποδώσει την αγάπη σας. Όλοι μαζί, ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα διαφορετικά.