“Ανοικτά” θέματα στις μικρές οδούς της περιοχής του Λιβοχωρίου πλησίον της Δόξας

Οδική “ανασφάλεια”

Πυκνοκατοικημένη γειτονιά που δεν απολαμβάνει την επιβεβλημένη οδική ασφάλεια μοιάζει η περιοχή του Λιβοχωρίου πλησίον της Δόξας, αφού η παρακαμπτήρια οδός που οδηγεί στη συγκεκριμένη θέση, αλλά και οι μικρές οδοί που εξυπηρετούν τους μόνιμους κατοίκους δεν διακρίνονται για την ποιότητά τους.

Πέραν της μέριμνας για εργασίες αποψίλωσης χόρτων, τα οποία καθιστούν τις βραδινές ώρες δυσδιάκριτα τα όρια του κύριου οδοστρώματος, παρατηρούνται πολλά προβλήματα σε αρκετά τμήματά του, που μετατρέπονται σε “παγίδες” ατυχήματος για οδηγούς οχημάτων και δικύκλων, αλλά και πεζούς.

Η απουσία ασφαλτόστρωσης σε ενιαία κατεύθυνση έχει δημιουργήσει αρκετές ανομοιομορφίες στον δρόμο, ενώ επίσης με το πέρασμα του χρόνου έχουν αποκολληθεί μέρη της επιφάνειάς του, με αποτέλεσμα να έχουν διαμορφωθεί λακκούβες.

Εκτός αυτού, οι κάθετες μικρές οδοί προς τον κεντρικό δρόμο του Λιβοχωρίου που εξυπηρετούν τους κατοίκους αρκετών νεόδμητων συγκροτημάτων και μικρών πολυκατοικιών, φαίνεται να μην έχουν ασφαλτοστρωθεί, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται η ανάγκη σχετικών παρεμβάσεων για την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών.

 

 

Ετικέτες: