“Ποδαρικό” του ΑΡΤΕΜΙΣ στο λιμάνι της Σύρου

  • Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου, 2018 - 21:12

To πλοίο “ΑΡΤΕΜΙΣ” που ενώνει καθημερινά τους Κυκλαδίτες υπήρξε η πρώτη άφιξη του 2018 για το λιμάνι της Ερμούπολης, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, οπότε και πραγματοποίησε το “ποδαρικό” του, λίγο μετά τις οκτώ, με εκπροσώπους της Λιμενικής Αρχής και του Λιμενικού Ταμείου Σύρου να το υποδέχονται.

Στο πλοίο της Hellenic Seaways καλωσόρισε τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων ο αγαπημένος καπετάνιος των Κυκλαδιτών, Στέλιος Περιστεράκης από κοινού με το πλήρωμα αλλά και μέλη της οικογένειάς του, ανταλλάσσοντας ευχές για την υποδοχή του νέου έτους.

Εμφανώς συγκινημένος, ο κ. Περιστεράκης δέχθηκε τα συμβολικά δώρα που του προσέφεραν τόσο ο Λιμενάρχης Σύρου, Ιάκωβος Γκύζης, όσο και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου, Δημήτρης Κοσμάς, οι οποίοι και αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον καθημερινό αγώνα των μελών του πληρώματος να εξυπηρετούν τους νησιώτες απρόσκοπτα και κόντρα στις αντιξοότητες και τον καιρό.

Πρέπει να σημειωθεί πως, αμέσως μετά την άφιξη του πλοίου οι κκ Γκύζης και Κοσμάς συνοδευόμενοι και από το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος Σύρου μετέβησαν στο σαλόνι του πλοίου όπου κι έλαβε χώρα μία σύντομη “γιορτή”, κατά τη διάρκεια της οποίας, τονίσθηκε ιδιαιτέρως η συνεργασία όλων των πλευρών για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών.

Μετά το συγκινητικό μήνυμα του καπετάνιου, ακολούθησε λιτό κέρασμα ενώ υπογραμμίζεται πως στο ΑΡΤΕΜΙΣ μετέβη και ο υπολιμενάρχης, Γιάννης Βαμβακούσης.