Σε κακή κατάσταση η ποιότητα των οδών που εξυπηρετούν την περιοχή της Φάμπρικας

Εκκρεμότητες... για την ασφάλεια των κατοίκων

Σταθερά παραμελημένες παραμένουν οι κεντρικές αλλά και μικρές οδοί της περιοχής της Φάμπρικας στη Σύρο, καθώς ελάχιστες είναι οι εργασίες αποκατάστασης των προβληματικών σημείων που έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα, στο πλαίσιο της τρέχουσας θητείας.

Με αφορμή τις συνεχείς - γνωμοδοτικού χαρακτήρα - αποφάσεις της Τοπικής Κοινότητας Βάρης για τη βελτίωση αρκετών δρόμων και οδών στα γεωγραφικά όριά της, προβάλλει η ανάγκη αντίστοιχης μέριμνας και για τις πολλές μικρές οδούς στην περιοχή της Φάμπρικας, οι οποίες διακρίνονται για τα σοβαρά προβλήματά τους.

Ενδεικτικά, πρέπει να αναφερθούν οι αποκολλήσεις τμημάτων τσιμέντου από αρκετά σημεία των επιφανειών τους, με αποτέλεσμα την πρόκληση μεγάλων “κενών” και λακκουβών, ενώ σε πολλά τμήματα των ορίων τους, κρίνεται απαραίτητο να σχολιαστεί πως έχει επίσης καταστραφεί η ποιότητα της ασφάλτου.

Οι παραπάνω μικρές “παγίδες” που προκύπτουν για τους διερχόμενους οδηγούς και κυρίως για τους κατοίκους του χωριού, χρήσιμο είναι να απασχολήσουν την αρμόδια Υπηρεσία, ώστε να ληφθούν μέτρα αποκατάστασης των πιο προβληματικών σημείων, με κύριο σκοπό την ασφάλεια των πολιτών και δη κατά τις βραδινές ώρες.

Ετικέτες: