Κίνδυνος για τους διερχόμενους πολίτες στην οδό Λεωτσάκου στην Ερμούπολη

Φωτιστικά στον αέρα...

Ιδιαιτέρως προσεκτικοί καλούνται να είναι οι πολίτες στο κέντρο της Ερμούπολης και ειδικότερα κατά τη διέλευσή τους από την οδό Λεωτσάκου (πλησίον πλ. Μιαούλη) αφού ένα από τα παλαιά φωτιστικά της περιοχής, βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

Η μετατόπισή του για άγνωστη αιτία από την αρχική θέση του, με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει “αιωρούμενο” στο ύψος του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ Σύρου και συγκεκριμένα στην πρόσοψη του απέναντι κτιρίου, προκαλεί αυξημένη ανησυχία, αφού σε περίπτωση έντονης κακοκαιρίας, αυτό καθίσταται ξεκάθαρο πως θα αποκολληθεί πλήρως.

Εκτεθειμένα δε βρίσκονται και τα καλώδια που το τροφοδοτούν με ρεύμα, ενώ η ύπαρξη αιχμηρών γωνιών που διαθέτει, αυξάνουν την ανησυχία ακόμη περισσότερο, αφού μία απρόσμενη πτώση του, δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε πεζό.

Κατόπιν σχετικής παρέμβασης του μέλους της μείζονος αντιπολίτευσης, Νίκου Φωτεινιά στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, το μεσημέρι της Δευτέρας, τονίσθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής πως θα υπάρξει άμεση αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκληθεί, με πρώτιστο σκοπό την ασφάλεια των διερχόμενων πεζών και κυρίως των μονίμων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι και διασχίζουν καθημερινά τη μικρή οδό.

 

 

Ετικέτες: