Μέριμνα της Τεχνικής Υπηρεσίας για δημοτικά ακίνητα στην περιοχή του Πάγου

Εξέλιξη εργασιών κι εκκρεμότητες

  • Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, 2018 - 06:14

Ήπιες αλλά και σημαντικές φθορές καταγράφονται σε δημοτικά ακίνητα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στην περιοχή του Πάγου, με την Τεχνική Υπηρεσία να μεριμνά σταδιακά για την υλοποίηση επουλωτικών εργασιών, που θα προσφέρουν την απαραίτητη συντήρηση στην ακίνητη περιουσία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το κτίριο της Τοπικής Κοινότητας του Πάγου πλησίον του μικρού γηπέδου καλαθοσφαίρισης του χωριού, στις επιφάνειες του οποίου διακρίνονται ξανά ρωγμές και αποκόλληση σοβάδων, όπως επίσης και αποχρωματισμός σε αρκετά τμήματα των τοίχων του, αλλά και των κουφωμάτων του.

Ωστόσο, στο κτίριο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, ήδη τις τελευταίες ημέρες είναι σε εξέλιξη εργασίες συντήρησης, όπως ενδεικτικά ο ελαιοχρωματισμός των εξωτερικών επιφανειών του, καθώς επίσης η επισκευή της μικρής αποθήκης και η σταδιακή αντικατάσταση κουφωμάτων.

Στο εν λόγω κτίριο απομένουν ορισμένες παρεμβάσεις, όπως επίσης και ο ελαιοχρωματισμός του σχεδίου που φέρει μπλε χρώμα και κοσμεί την κάτασπρη πλέον μεγάλη επιφάνεια του ακινήτου.

Ετικέτες: