Δήλωση Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Αιγαίου

Αποχαιρετά το Ν. Αιγαίο και τη Σύρο ο Άγγελος Τριπολιτσιώτης

Αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας
  • Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου, 2018 - 12:29

Με την ολοκλήρωση δύο ουσιαστικών και δημιουργικών χρόνων Υπηρεσίας, ως Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τη μετακίνηση μου στη θέση του Διευθυντή του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Ε.Σ.Κ.Ε./Κ.Ε.Π.Π), ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η θέση αυτή, στο Νότιο Αιγαίο, που υπηρέτησα αυτά τα δύο χρόνια, αποτέλεσε για μένα αίσθηση βαθύτατης ευθύνης, προσφοράς και χαράς, γιατί είχα την τιμή να αναπτύξω γέφυρες αγαστής συνεργασίας με την Εκκλησία μας, τις Πολιτικές Αρχές, τους Φορείς και τους Συλλόγους της αρμοδιότητος μου, προς όφελος των νησιωτικών κοινωνιών.
Για το λόγω αυτό, θα ήθελα να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω ειλικρινά για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που παρείχαν στο Πυροσβεστικό Σώμα και σε εμένα προσωπικά, το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου, Μυκόνου, κ.κ. Δωρόθεο Β΄ και τον Ιερό Κλήρο της Μητροπόλεως για την αγάπη με την οποία περιέβαλλε πάντα όλες τις προσπάθειές μας, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη και τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιο Μαραγκό, την Πρόεδρο του Νοσοκομείου Σύρου κ. Μπουραντά Μαργαρίτα για την ανθρώπινη, ουσιαστική και δημιουργική τους παρουσία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν και τις Ναυτιλιακές εταιρίες Blue Star, Ηellenic Seaways και Sea Jet μέσω των αντιπροσώπων τους.
Νιώθω την ιδιαίτερη ανάγκη να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς όλο το άξιο, Πυροσβεστικό και Πολιτικό Προσωπικό, όλων των Υπηρεσιών της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Νοτίου Αιγαίου, τους Εθελοντές του Π.Σ., καθώς και όλες τις εθελοντικές Ομάδες της Γ.Γ.Π.Π. για την αμέριστη στήριξή τους, την εποικοδομητική και συλλογική δουλειά, την αυταπάρνηση και την υπευθυνότητα που επέδειξαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, όλο αυτό το διάστημα της Διοίκησης μου.
Είμαι βέβαιος ότι όλα τα στελέχη θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο να προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Τέλος εύχομαι από καρδίας σε όλους τους συναδέλφους  προσωπικά, υγεία και δύναμη για την επίτευξη της αποστολής του Π.Σ.
Σας ευχαριστώ.