Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Σημαντική στήριξη στο Δημοτικό Σχολείο Ποσειδωνίας

  • Τρίτη, 13 Μαρτίου, 2018 - 11:39

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ποσειδωνίας, εκ μέρους των μελών του αλλά και των μαθητών/ριών του σχολείου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια Μαρτίνου, για τη προσφορά μεγάλης αξίας ηλεκτρονικού υλικού (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες προβολής, φωτοτυπικό
μηχάνημα κ.α.), καθώς και στον κ. Γιώργος Βακόνδιο, Πολιτευτή Κυκλάδων, για τη προσφορά αθλητικών εμφανίσεων των παιδιών που συμμετέχουν με τις αντιπροσωπευτικές ομάδες του σχολείου μας, σε αγώνες αθλοπαιδείας.
Τέτοιες ενέργειες, στους δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς που διανύουμε, είναι πολύ σημαντικές κι ωφέλιμες καθώς βοηθούν το έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου μας να υλοποιήσουν τους στόχους τους στα πλαίσια του εκπαιδευτικού τους έργου.
Τέλος, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει εγκάρδια τον Δ/ντη κ. Χ. Καφτηράνη και τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου, για την διάθεση που έχουν δείξει, από την πρώτη ημέρα του σχολικού έτους, τον χρόνο που αφιερώνουν εκτός εκπαιδευτικού ωραρίου και την ενεργή συνεισφορά τους, για την αναβάθμιση της υποδομής του σχολείου μας.