Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επαναδιαγράμμισης της παραλιακής ζώνης της Ερμούπολης

Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων

Με σαφήνεια πλέον διακρίνονται οι απαραίτητες διαγραμμίσεις στο παραλιακό μέτωπο της Ερμούπολης και κυρίως στο τμήμα που είχε υλοποιηθεί το έργο της ανάπλασης, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μηνών, κατά το οποίο οι πρώτες σχετικές εργασίες αποδείχθηκαν τελικώς άστοχες.

Ακατάλληλα χρώματα διαγραμμίσεων που σύντομα ξεθώριασαν απεδείχθη μετά από έλεγχο πως χρησιμοποιήθηκαν από την πλευρά του αναδόχου, με αποτέλεσμα να μην είναι ορατές οι δύο ζώνες κυκλοφορίας, οι διαβάσεις των πεζών, καθώς και οι θέσεις στάθμευσης ΑΜΕΑ και δικύκλων.

Μάλιστα η εν λόγω εργασία των διαγραμμίσεων σαν μεγάλη αστοχία κι εκκρεμότητα είχε επισημανθεί και από την πλευρά της Τεχνικής Υπηρεσίας κατά τον έλεγχό της σε όσα παρέδωσε ο εργολάβος, μετά την υλοποίηση του έργου της ανάπλασης, με αποτέλεσμα ο ίδιος να κληθεί να ανταποκριθεί ορθώς στις υποχρεώσεις του.

Σε αυτό το πλαίσιο, υλοποιήθηκαν οι απαραίτητες επαναδιαγραμμίσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, με τους διερχόμενους οδηγούς πλέον, να κινούνται με περισσότερη ασφάλεια και στα όρια της κατεύθυνσης που ακολουθούν, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες.