Καμία παρέμβαση αναβάθμισης του μικρού μόλου πλησίον της νέας πλατείας του Φοίνικα

Ασύνδετη εικόνα

Εικόνα αντίθεσης διαπιστώνεται στο παραλιακό τμήμα της περιοχής του Φοίνικα, καθώς η αισθητική αναβάθμιση που προκύπτει στη μικρή πλατεία που διαμορφώνεται καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, έρχεται κόντρα με την “όψη” του μικρού μόλο που γειτνιάζει με το σημαντικό έργο.

Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί καμία παρέμβαση αισθητικής αναβάθμισης στον μικρό μόλο το χωριού που βρίσκεται δίπλα στο νέο έργο, με την επιφάνειά του να έχει παρουσιάσει σημαντικές φθορές, όπως επίσης και αρκετές ζημιές ο λιγοστός εξοπλισμός που βρίσκεται επί αυτού.

Ειδικότερα, η ανομοιομορφία της επιφάνειας του μόλου καθίσταται αρκετά επικίνδυνη για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν έναν μικρό περίπατο, ενώ πλήρως άχρηστα φαίνονται τα μικρά παγκάκια, τα οποία πέραν του αποχρωματισμού που έχουν υποστεί, έχουν αφήσει και αποτυπώματα “σκουριάς” πάνω στον μόλο.

Δεδομένης της προόδου των εργασιών της πλατείας στο παραλιακό μέτωπο του Φοίνικα, χρήσιμο θα ήταν το Λιμενικό Ταμείο Σύρου να μεριμνούσε για τη συνολική εικόνα του εν λόγω τμήματος, που αποτελεί και συνέχεια της μίνι ανάπλασης.

 

 

 

Ετικέτες: