Αυξημένα αντανακλαστικά λόγω πτώσης μικρών τμημάτων βράχων στην παραλία του Γαλησσά

Προειδοποίηση για πεζούς και οδηγούς

Ιδιαίτερη προσοχή οφείλουν να επιδεικνύουν όσοι πολίτες μεταβαίνουν προς το τελευταίο τμήμα του δρόμου πλησίον της παραλίας του Γαλησσά, αφού πτώσεις μικρών τμημάτων βράχων προκαλούν ήπια ανησυχία.

Χωρίς μέχρι σήμερα – ευτυχώς - να έχει προκληθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό, ούτε και σαφώς κάποιος τραυματισμός, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προχώρησε στην τοποθέτηση απαγορευτικού πλέγματος, ώστε να αποκλείσει τη διέλευση οχημάτων και δικύκλων από το σημείο στο οποίο είχε παρατηρηθεί πτώση βράχων.

Πρόκειται για μία κίνηση που έρχεται να προασπίσει τόσο τους πεζούς που πραγματοποιούν τον περίπατό τους στην παραλία του χωριού, όσο όμως και τους οδηγούς που μεταβαίνουν στο σημείο συνήθως, για να πραγματοποιήσουν αναστροφή και να “επιστρέψουν” στην “καρδιά” του Γαλησσά, η οποία κι έγινε κατόπιν απόφασης της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Με φόντο την ήπια ανησυχία που εύλογα διαπιστώνεται στο σημείο, κρίνεται επιβεβλημένο οι πολίτες να μη διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο, αλλά ούτε και να σταθμεύουν τα οχήματα και τα δίκυκλά τους.

 

 

Ετικέτες: