ΙΑΣΙΣ

Νέο ΔΣ για τον Σύλλογο Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων

  • Κυριακή, 25 Μαρτίου, 2018 - 18:31

Ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων "ΙΑΣΙΣ" θέλοντας να θέσει υπ όψιν του κοινού του τις εκλογές ανάδειξης Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, ενημερώνει τα μέλη του πως κατόπιν διεξαγωγής των εκλογών την Κυριακή 18 Μαρτίου, και μυστικής ψηφοφορίας μεταξύ των εκλεγμένων μελών, βάσει του καταστατικού του, η δομή του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής :
Πρόεδρος : Ρούσσου Μαρία, Αντιπρόεδρος : Μεραμβελιωτάκη Χρυσάνθη
Γεν. Γραμματέας : Αντωνέλου Ελευθερία, Ταμίας : Ρούσσου Μαρία,Μέλος : Λυγνός Μιχαήλ
Για την Ελεγκτική Επιτροπή:
Πρόεδρος: Γαβρίλη Δημητρία
Μέλη: Λυγνού Μαρουσώ, Μενδρινού Μαρία
Και τα δύο συμβύλια τελούν τριετή θητεία.

  Οι σκοποί του Συλλόγου "ΙΑΣΙΣ" είναι:
1. Ενημέρωση του κοινού, των μελών του και κάθε αρμόδιου φορέα σε θέματα πρόληψης, θεραπειών, νέων μεθόδων θεραπείας και αποκατάστασης που αφορούν στους ρευματοπαθείς.
2. Η πρόνοια για όσους πάσχουν από ρευματολογικά νοσήματα με την δημιουργία ομάδων στήριξης και αλληλοβοήθειας των μελών του και την ηθική τους συμπαράσταση.
3. Διεκδίκηση καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών υγείας σε όλες τις βαθμίδες της, με τη βελτίωση των υπαρχόντων τεχνικών μέσων και τον επαρκή αριθμό εξειδικευμένων ατόμων.
4. Η προώθηση της έρευνας για τη γνώση και αντιμετώπιση των ρευματολογικών νοσημάτων με την ηθική υποστήριξη και διεκδικητική στάση προς τους αρμόδιους φορείς για την ενίσχυση και υποστήριξη κάθε υπάρχουσας μονάδας  έρευνας διάγνωσης και θεραπείας αλλά και όποιας τέτοιας μονάδας δημιουργηθεί στο μέλλον.
Θα χαρούμε να μας γνωρίσετε και να ανταλλάξουμε απόψεις και γνώσεις σχετικά με τα αυτοάνοσα ρευματικά νοσήματα, τα φλεγμονώδη εκφυλιστικά και τα μεταβολικά νοσήματα των οστών