Εργασίες τακτοποίησης των βιβλίων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Απόλυτη ταξινόμηση

Πλήρως νοικοκυρεμένη και “ανανεωμένη” είναι η Βιβλιοθήκη του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης μετά και την ολοκλήρωση των εργασιών ταξινόμησης των εκατοντάδων βιβλίων που διαθέτει προς το αναγνωστικό κοινό που λατρεύει να περιδιαβαίνει στα “μονοπάτια” της γνώσης.

Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης, Μαρίζα Αγγελοπούλου, για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο η προσωρινή “αναστολή” της λειτουργίας της, προκειμένου να ταξινομηθεί πλήρως ο “πλούτος” των βιβλίων που είναι στη διάθεση των δημοτών της Σύρου.

Όπως σημείωσε με σχετική ανάρτησή της στην προσωπική σελίδα της στο facebook, την Τρίτη του Πάσχα ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες και κοπιαστικές εργασίες που έφεραν εις πέρας οι εργαζόμενες στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, οι οποίες χάρισαν νέα “πνοή” στους χώρους της προς καλύτερη εξυπηρέτηση των βιβλιοφάγων.

Η ίδια ευχαρίστησε δημοσίως τα υπηρεσιακά στελέχη για το άψογο αποτέλεσμα, καλωσορίζοντας εκ νέου τους πολίτες να επισκεφθούν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.