Εθελοντική συνδρομή γονέων για τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος στο Νηπιαγωγείο Μάννα

Πολύχρωμη... συντήρηση

Την αγάπη τους έκαναν πράξη οι γονείς των παιδιών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο του Μάννα, συμβάλλοντας με εθελοντική εργασία στην καλυτέρευση και τη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος των μικρών νηπίων.

Συγκεκριμένα, προσφάτως πολλοί εξ αυτών βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου και προχώρησαν στη συντήρηση και τοποθέτηση εξοπλισμού κι επίπλων στις αίθουσες που βρίσκονται καθημερινά τα παιδιά, όπως επίσης πραγματοποίησαν εργασίες βαψίματος στην αυλή του σχολείου, στο τραπέζι και τα παγκάκια.

Παράλληλα, μερίμνησαν για την τοποθέτηση καλυμμάτων στα ράφια με τα παιχνίδια των παιδιών, ενώ φρόντισαν για τη συντήρηση των εισόδων στα wc. Τέλος, οι γονείς βοήθησαν στην απόκτηση και τοποθέτηση μεγάλης οθόνης και νέου υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να διευκολύνεται το παιδαγωγικό έργο των νηπιαγωγών.

Το σύνολο των προσπαθειών που υλοποιήθηκαν από πλευράς τους, συμβάλλει στην καλυτέρευση του σχολικού περιβάλλοντός τους κι επίσης, διαμορφώνει μία ιδιαιτέρως ευχάριστη και πολύχρωμη καθημερινότητα.