Αποφάσεις της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης με φόντο τον απαραίτητο εξοπλισμό των παραλιών Βάρης και Μ. Γιαλού

Συντηρήσεις πριν την καλοκαιρινή σεζόν

Σε κάκιστη κατάσταση έχουν περιέλθει οι χημικές τουαλέτες και οι τουαλέτες ΑΜΕΑ στις παραλίες της Βάρης και του Μέγα Γιαλού, με τη Δημοτική Κοινότητα Βάρης να αιτείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν στις επιβεβλημένες συντηρήσεις για την εξυπηρέτηση των χρηστών τους, ενόψει καλοκαιρινής περιόδου.

Συγκεκριμένα, σε προγραμματισμένη συνεδρίαση των μελών της, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της χημικής τουαλέτας στην παραλία του Μέγα Γιαλού, η οποία όχι μόνον δεν λειτουργεί, αλλά φέρει και τεράστιες φθορές τόσο εσωτερικά, όσο κι εξωτερικά, με αποτέλεσμα δε, να τείνει να “αποκολληθεί” και από τη θέση της.

Σε ηπιότερη κατάσταση βρίσκεται η τουαλέτα των ΑΜΕΑ στην παραλία της Βάρης, η οποία πέραν των εργασιών καθαριότητας που πρέπει να δεχθεί για να λειτουργήσει και να εξυπηρετήσει τους συμπολίτες μας το προσεχές καλοκαίρι, θα πρέπει προφανώς (φωτογραφικό υλικό) να φέρει και βοηθητικό εξοπλισμό κατάλληλο για τα ΑΜΕΑ. Συγκεκριμένα, οι χειρολαβές έχουν σκουριάσει πλήρως, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτή η χρησιμοποίησή τους σήμερα.

Παρομοίως, συντηρήσεις χρειάζονται και οι στάσεις αναμονής των επιβατών των λεωφορείων, οι οποίες φέρουν μεγάλες φθορές, με τα αιτήματα της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης να επισημαίνουν τα αυτονόητα, με φόντο την αύξηση της επισκεψιμότητας τη θερινή περίοδο.