Εθελοντική δράση κτηνιάτρων Ελλάδας

Στείρωση αδέσποτων ζώων στην Άνδρο

  • Παρασκευή, 27 Απριλίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 27 Απρ. 2018 - 7:31

Στείρωση αδέσποτων σκύλων και γατών θα πραγματοποιηθεί από αύριο, Παρασκευή, 27 Απριλίου έως και την Κυριακή, 29 Απριλίου, στη Χώρα Άνδρου. Το σωματείο Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Άνδρου, θα έρθει στο νησί μας και θα στειρώσει αδέσποτα και πρώην αδέσποτα σκυλιά (που υιοθετήθηκαν) και αδέσποτες γάτες της Άνδρου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία ομάδα οκτώ κτηνιάτρων, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν δωρεάν στειρώσεις την Παρασκευή 27/4, το Σάββατο 28/4 από τις 9 το πρωί και την Κυριακή 29/4 μέχρι το μεσημέρι. Οι στειρώσεις θα γίνουν στη Χώρα στο υπόγειο του κτηρίου της Ε.Ο.Χ.Α., με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του «Φιλοζωικού Σωματείου Άνδρου».

Να σημειωθεί ότι τα ζώα για στείρωση πρέπει να έρθουν νηστικά. Η στείρωση είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να ελεγχθεί ο πληθυσμός των αδέσποτων ζώων, να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής και η υγεία τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Αθηνά Τσατσομοίρου, στον αριθμό 6945 454 457.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ακτοπλοϊκή εταιρεία «Golden Star Ferries» και ιδιαιτέρως την κα. Χρυσάνθη Στεφάνου για τη δωρεάν μετακίνηση των κτηνιάτρων και τη μεταφορά του εξοπλισμού του χειρουργείου.

Επίσης, ευχαριστούμε το ξενοδοχείο «Anemomiloi Andros», καθώς και την κα. Λουίζα Διαπούλη για την παραχώρηση της οικίας της για τη φιλοξενία των κτηνιάτρων.