Συντηρήσεις στο μικρό δημοτικό γήπεδο μπάσκετ της περιοχής της Αναστάσεως

Ήπια βελτίωση για τα παιδιά της γειτονιάς

Στις άκρως απαραίτητες συντηρήσεις προχώρησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης στο μικρό γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Ανάστασης, βελτιώνοντας ελαφρώς τον αθλητικό χώρο για την ασφάλεια και το καλύτερο παιχνίδι των παιδιών της γειτονιάς.

Συγκεκριμένα, κατόπιν και της συνεννόησης με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Αθλητισμού, Γουλιέλμο Πρίντεζη, το μικρό γήπεδο πλησίον του ναού της περιοχής δέχθηκε εργασίες ελαιοχρωματισμού του περιβάλλοντος τοιχίου, καθώς και των κερκίδων ενώ αντικαταστάθηκαν και οι δύο μπασκέτες.

Οι εν λόγω ενέργειες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της ήπιας συντήρησης που έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, αξιοποιώντας ή επαναχρησιμοποιώντας καλό εξοπλισμό για τα συνοικιακά γήπεδα, προκειμένου να διευκολύνει την ψυχαγωγία των παιδιών, σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές δυνατότητές του.

Θα πρέπει να υπενθυμιστεί, πως κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής προς την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ο Δήμος αναμένει τις κινήσεις της σχετικά με την προμελέτη παρέμβασης με σκοπό την αναβάθμισή του, όπως άλλωστε αναφέρθηκε ενημερωτικά στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατόπιν ερώτησης αιρετού προσώπου της μειοψηφίας.