Σημαντικές πρωτοβουλίες της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά πριν την άφιξη της καλοκαιρινής σεζόν

Προτεραιότητα η εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ κι επισκεπτών

  • Τετάρτη, 16 Μαΐου, 2018 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 16 Μαΐου. 2018 - 15:00

Στη δρομολόγηση των απαραίτητων διαδικασιών για την προετοιμασία του Γαλησσά ενόψει της έναρξης της θερινής περιόδου προχώρησε η αρμόδια Τοπική Κοινότητα και ο πρόεδρός της, Γιάννης Βουτσίνος έχοντας ως προτεραιότητα την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ και των επισκεπτών.

Συγκεκριμένα, μόλις χθες πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες στη ράμπα πρόσβασης των ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα άμεσης μετάβασης στην παραλία. Πρόκειται για την ξύλινη ράμπα πλησίον της εισόδου της παραλίας, όπου και τοποθετήθηκαν ειδικές χειρολαβές πέραν των συντηρήσεων, ενώ ακόμη στο χωριό τοποθετήθηκαν για να λειτουργήσουν και οι φωτιζόμενες ενημερωτικές πινακίδες.

Όπως είχε προαναφερθεί σε σχετικό φωτορεπορτάζ, οι πινακίδες που πληροφορούν τους επισκέπτες κυρίως για τις διαδρομές που μπορούν να ακολουθήσουν προκειμένου να μετακινηθούν από τον Γαλησσά προς άλλες περιοχές του νησιού έχουν τοποθετηθεί σε τρία σημεία και πιο συγκεκριμένα, στην είσοδο της παραλίας, στη στάση αναμονής των ΚΤΕΛ όπως και στον χώρο στάθμευσης του χωριού πλησίον του ξενοδοχείου Benois.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για πρωτοβουλίες που υλοποιούνται στο πλαίσιο των αποφάσεων που λαμβάνει η Κοινότητα με σκοπό την άμεση κι ομαλή εξυπηρέτηση όλων των πολιτών αδιακρίτως.