Εκτός κενών κάδων πολλές σακούλες απορριμμάτων σε διάφορα σημεία του οικισμού των Χρούσσων

Αδιαφορία για την καθημερινότητα των εργατών

Στη συγκέντρωση απορριμμάτων μέσα σε σακούλες δίπλα από τους κάδους της περιοχής των Χρούσσων προχωρούν ορισμένοι συμπολίτες μας, δυσχεραίνοντας με την ασυνειδησία τους το έργο και τον καθημερινό αγώνα των εργατών Καθαριότητας.

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία της ανωτέρω περιοχής παρατηρείται συστηματικά η απόρριψη σακουλών πλησίον των κάδων απορριμμάτων, με αποτέλεσμα η χειρονακτική εργασία των αρμόδιων εργατών να γίνεται εξαιρετικά δυσκολότερη, αφού καλούνται να μεταφέρουν τις σακούλες με τα χέρια και να δαπανήσουν επιπλέον χρόνο σε κάθε “σταθμό” τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για σακούλες που φέρουν κλαδιά από δέντρα, αλλά επίσης και πλαστικά μπουκάλια, γεγονός που προδίδει την αδιαφορία ορισμένων κατοίκων να προβούν στην ορθή απόρριψη αυτών και δη, στους κατάλληλους κάδους.

Εκ νέου, δυστυχώς, πρέπει να τονισθεί το αυτονόητο, πως, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, οπότε και τα απορρίμματα αυξάνονται λόγω της επισκεψιμότητας, η αδιαφορία ορισμένων θα πρέπει να καταστεί παρελθόν και τη θέση της να καταλάβει η ευαισθησία για τους εργαζομένους, αλλά και για το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο.