Παρατημένα οχήματα, δίκυκλα και φορτηγά σε διάφορες περιοχές της Σύρου

Επισημάνσεις εγκατάλειψης...

Σε νέα υπενθύμιση προς τη Δημοτική Αρχή αναφορικά με τα εγκαταλελειμμένα σκουριασμένα οχήματα και δίκυκλα σε διάφορες περιοχές της Σύρου προέβη το μέλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Πέτρος Μώτος κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου η Τεχνική Υπηρεσία να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για την απομάκρυνσή τους.

Η εγκατάλειψη οχημάτων, δικύκλων, ακόμη όμως και παλαιών εξοπλισμών και μερών φορτηγών συναντάται σε αρκετές περιοχές και συνοικίες του τόπου, διαμορφώνοντας μία αντιαισθητική εικόνα στο νησί που υποβαθμίζει συνολικά και το περιβάλλον. Αφορμή για τις επισημάνεις του κ. Μώτου αποτέλεσαν παρατημένα οχήματα και μηχανές στην περιοχή των Πευκακίων, με τον ίδιο να καλεί την Τεχνική Υπηρεσία και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Φραγκίσκο Βακόνδιο να προβούν στον επιβεβλημένο έλεγχο για την ενημέρωση και προειδοποίηση απομάκρυνσης προς τους ιδιοκτήτες τους.

Αξίζει να αναφερθεί πως, πέραν της περιοχής που ανέφερε το μέλος της αντιπολίτευσης, παρόμοιες κινήσεις καταγράφονται και σε ανοικτούς χώρους στάθμευσης πλησίον της Λαλακιάς, εντός του αλσυλλίου στην περιοχή του Καρνάγιου, καθώς επίσης στο χώρο στάθμευσης πλησίον του σούπερ μάρκετ “Σκλαβενίτης”, όπως επίσης και στο περιθώριο αρχικού τμήματος του δρόμου που οδηγεί στο αεροδρόμιο.