Απαραίτητες εργασίες στον χώρο της δεξαμενής στη θέση “Μπαρούμη” από τη ΔΕΥΑ Σύρου

Προσεχώς η λειτουργία

Εν αναμονή της επαναλειτουργίας της μίας δεξαμενής νερού στη θέση “Μπαρούμη” βρίσκεται η ΔΕΥΑ Σύρου, έχοντας προγραμματίσει και υλοποιήσει απαραίτητες εργασίες στον χώρο που βρίσκεται, ώστε να είναι σε θέση... να συνδράμει στις ανάγκες υδροδότησης του νησιού.

Με φόντο την πρόθεση της ΔΕΥΑ Σύρου να επαναλειτουργήσει τη συγκεκριμένη δεξαμενή, όπως είχε γνωστοποιήσει μέσω της Κοινής Γνώμης, προ μηνών, ο πρόεδρός του ΔΣ της, Γιώργος Παπαμανώλης στο πλαίσιο αναλυτικής ενημέρωσης των ενεργειών της Δημοτικής Επιχείρησης, με αφορμή τα προβλήματα που είχαν διαπιστωθεί κατά την περυσινή καλοκαιρινή σεζόν, το επόμενο διάστημα θα τεθεί σε λειτουργία.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν σε εξέλιξη εργασίες εξωραϊσμού του χώρου στο Βροντάδο της Σύρου, όπως και φροντίδας της δεξαμενής και του αντλιοστασίου της, καθώς όμως αναπτύχθηκαν και όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την ασφαλή λειτουργία της.

Με δεδομένη την αυξημένη κατανάλωση που προκύπτει και παρατηρείται κάθε χρόνο στο νησί αναφορικά με την κατανάλωση νερού, δεν μπορεί παρά να λειτουργούν θετικά αυτές οι ενέργειες εκ μέρους της ΔΕΥΑ Σύρου.