Επιτακτική η ανάγκη εργασιών όπισθεν Νοσοκομείου Σύρου και περιμετρικά του ΚΕΦΙΑΠ, σύμφωνα με τη Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης

Αποκατάσταση ασφαλτόστρωσης

Την ανάγκη διαμόρφωσης κατάλληλου οδοστρώματος όπισθεν του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου καθώς και στις οδούς περιμετρικά του ΚΕΦΙΑΠ επισημαίνει η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης, στο πλαίσιο απόφασης που έλαβε για να προωθήσει τις απαιτούμενες παρεμβάσεις η Τεχνική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, στους δρόμους που εξυπηρετούν έναν μεγάλο αριθμό πολιτών που διέρχονται με τα οχήματα και τα δίκυκλά τους, έχουν παρατηρηθεί μεγάλα προβλήματα, αφού όχι μόνον έχουν αποκολληθεί μεγάλα τμήματα ασφάλτου, αλλά κι έχουν προκληθεί... επικίνδυνες λακκούβες.

Μάλιστα σε αρκετά μεγάλο τμήμα των δρόμων, παρατηρούνται ανομοιομορφίες στην επιφάνειά τους, γεγονός που καθιστά το οδόστρωμα άκρως επικίνδυνο για τους οδηγούς, οι οποίοι σημειώνεται πως χρήσιμο είναι να διέρχονται με ιδιαιτέρως χαμηλή ταχύτητα.

Το εκτιμώμενο κόστος των εργασιών ασφαλτόστρωσης που προτείνει η αρμόδια Κοινότητα ανέρχεται σε περίπου 7.000 ευρώ και η συγκεκριμένη παρέμβαση, απαιτείται να δρομολογηθεί άμεσα.