Εργασίες επισκευής του κτιρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Γαλησσά

Δρομολογείται φρέσκια όψη

Σημαντικές βελτιώσεις θα γνωρίσει το κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Γαλησσά μετά από την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που έχουν προγραμματισθεί και ήδη ξεκίνησαν να εκτελούνται με απόφαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαλησσά, Γιάννης Βουτσίνος με προσωπική τοποθέτησή του, πρόκειται για ένα σημαντικό κτίριο εντός του οποίου στεγάζεται η λειτουργία της Κοινότητας, όπως και ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλησσά και που όπως διαπιστώνεται από τη σημερινή κατάστασή του, απαιτεί... εργασίες που θα αναβαθμίσουν την συνολικότερη όψη του.

Ήδη από προχθές τοποθετήθηκαν οι σκαλωσιές και ξεκίνησαν οι εργασίες οι οποίες θα διαρκέσουν μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την πλευρά της Τοπικής Κοινότητας, αμέσως μετά την υλοποίηση των προγραμματισμένων παρεμβάσεων, θα είναι θετική εξέλιξη αν λειτουργήσει και ΚΑΠΗ που θα καλύψει τις ανάγκες των ατόμων της Τρίτης Ηλικίας του χωριού.

Τονίζεται πως, το κόστος των παρεμβάσεων έχει προβλεφθεί να καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου, αφού το μικρό έργο έχει συμπεριληφθεί στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2018.