Εμποροεπαγγελματικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου

Ανανέωση ταυτότητας μέλους

  • Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου, 2017 - 10:14

Όλοι γνωρίζετε ότι τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου έχουν μία ταυτότητα, η οποία τους παρέχει ειδικά προνόμια.
Ένα από τα προνόμια είναι η έκπτωση της τάξεως του 20% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ατόμων και οχημάτων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Golden Star Ferries και Fast Ferries και τα πλοία τους ‘’SUPERFERRY’’, ‘’SUPERFERRY 2’’, ‘’ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ’’, ‘’ΑΝΔΡΟΣ’’ και ‘’ΘΕΟΛΟΓΟΣ’’.
Οι έλεγχοι για την παροχή της έκπτωσης είναι αυστηροί από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες και κατά την έκδοση του εισιτηρίου και κατά την είσοδο στο κάθε πλοίο, καθώς η ταυτότητα είναι αυστηρά προσωπική και η έκπτωση ισχύει μόνο εάν η ταυτότητα του μέλους είναι οικονομικά ενημερωμένη και σφραγισμένη για το τρέχον έτος.
Για το λόγο αυτό όσα μέλη κατέχουν ήδη την ταυτότητα του Συλλόγου ή όσα μέλη επιθυμούν να την αποκτήσουν θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα τις ταυτότητές τους.
Υπενθυμίζουμε για τα μέλη που θέλουν να αποκτήσουν την ταυτότητα θα πρέπει να φέρουν μία φωτογραφία ταυτότητας και τον αριθμό της ταυτότητάς τους.
Η ανανέωση και η έκδοση των ταυτοτήτων γίνεται σε ώρες καταστημάτων από την ταμία του Συλλόγου κ. Πετρίνα Κολλάρου στο κατάστημα ‘’ΔΩΡΟΥΠΟΛΗ’’. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της στα τηλέφωνα 2283023658 και 6979226256.
Στην πορεία θα σας ενημερώσουμε και για τα άλλα προνόμια που παρέχει η ταυτότητα του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου στα μέλη του.