Ενημέρωση για τις αμερικάνικες συντάξεις στην Άνδρο

  • Τρίτη, 9 Μαΐου, 2017 - 13:47

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί την Άνδρο την 12η Μαΐου 2017 με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στη Χώρα της Άνδρου και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα θα βρίσκεται στη Χώρα της Άνδρου, με στόχο να λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα απασχολεί τους συνταξιοδοτούμενους.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την 12η Μαΐου, ημέρα Παρασκευή, στις 11.00 π.μ. στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άνδρου, στη Χώρα της Άνδρου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν την κυρία Αρετή Μπακέλα, Ληξίαρχο του Όρμου Κορθίου, στο τηλέφωνο 22823-60322 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο τηλ.: 210-72024-26 καθημερινά από 8.30-12.00 εκτός Τετάρτης.

Ετικέτες: