Κάλυψη 51 θέσεων για τη θερινή περίοδο από το Π.Ι.Ι.Ε.Τ.

  • Πέμπτη, 14 Ιουνίου, 2018 - 06:25

Το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, που εδρεύει στο Δήμο Τήνου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου  ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 51 ατόμων, για χρονικό διάστημα 3,5 μηνών, για την κάλυψη διαφόρων εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του ήτοι:

1. Επιμελητές – επιμελήτριες, άτομα 31, εκ των οποίων θα προσληφθούν 6 επιμελητές, εφόσον θα υπάρξουν υποψηφιότητες, για απασχόληση σε θέσεις των Ιερών Ναών του Π.Ι.Ι.Ε.Τ, λόγω ύπαρξης ειδικών αναγκών της Υπηρεσίας (όπως βοηθοί Εικονοφύλακα & Νεωκόρου).

2. Εργάτες – εργάτριες καθαριότητας, άτομα 20, εκ των οποίων θα προσληφθούν 8 τουλάχιστον εργάτες, εφόσον θα υπάρξουν υποψηφιότητες, που θα έχουν τα κατάλληλα σωματικά προσόντα και δυνάμεις, λόγω των προς τούτο επιτακτικών αναγκών της Υπηρεσίας για  απασχόλησή τους εκτός της κύριας (της καθαριότητας), για εκτέλεση βοηθητικών εργασιών (παραλαβή και αποκομιδή κεριών & αποκήρων, υλικών, μπαζών, καθαρισμός και αποκατάσταση  επιφανειών από  υδροελαιοχρωματισμούς & επισκευές, καθαρισμός και επιμέλεια πάρκων & αλσών κ.λ.π. υπαιθρίων χώρων του Π.Ι.Ι.Ε.Τ. κλπ.).

Απαιτούμενοι τίτλοι εκπαίδευσης:

1. Για την κατηγορία επιμελητών – επιμελητριών, πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο  τίτλο σχολικών μονάδων Β/θμιας εκπαίδευσης ή ισότιμο τίτλο ανεξαρτήτως ειδικότητας.

2. Για την κατηγορία εργατών – εργατριών καθαριότητας δεν απαιτείται τίτλος σπουδών.

Κριτήρια και τρόπος κατάταξης των υποψηφίων

Η πλήρωση των ανωτέρω θέσεων θα γίνει με διαδικασία επιλογής από τη Διοικούσα

Επιτροπή του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., ως εξής:

 Στην αρχή, θα ελέγξει τα δικαιολογητικά συμμετοχής των υποψηφίων και θα καταρτίσει κατά κατηγορία (εργάτες καθαριότητας, επιμελητές), έναν πίνακα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί επειδή πληρούν τις προϋποθέσεις που απαιτούνται κι έναν πίνακα των υποψηφίων που δεν γίνονται δεκτοί επειδή δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αυτές.

 Στη συνέχεια, για τους υποψηφίους που γίνονται δεκτοί, θα καταρτίσει πίνακα κατάταξης όπου θα προταθούν οι Τήνιοι υποψήφιοι και θα ακολουθήσουν οι λοιποί. Σε κάθε μία από τις δύο προηγούμενες κατηγορίες Τηνίων και μη Τηνίων χωριστά, οι υποψήφιοι θα καταταχθούν μεταξύ τους σε σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τη  συνολική  βαθμολογία που θα προκύψει, βάσει μορίων.

Πρόσληψη

Η Υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Τυχόν αναμόρφωση των πινάκων, βάσει αυτεπάγγελτου ή μετά από ένσταση ελέγχου, που συνεπάγεται ανακατάταξη των υποψηφίων, εκτελείται με την απόλυση των υποψηφίων που δεν δικαιούνται πρόσληψης βάσει της νέας κατάταξης.

 

Σχετικά αρχεία: 
Ετικέτες: