H Seajets για τη βλάβη στο Sea Jet 2

  • Πέμπτη, 12 Ιουλίου, 2018 - 17:46

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αναφέρονταν σε μηχανική βλάβη στο τιμόνι του “Sea Jet 2”, καθώς αυτό έπλεε στις 11 Ιουλίου από Σέριφο προς Πειραιά, η SEAJETS θα ήθελε να διευκρινίσει πως δεν επρόκειτο για “μηχανική βλάβη στο τιμόνι”, αλλά για επιπλέον αντικείμενο που εισχώρησε στον ένα από τους τέσσερις υδροπροωθητηρες (waterjets), με αποτέλεσμα το πλοίο να αναγκαστεί να συνεχίσει το ταξίδι του προς Πειραιά με μειωμένη ταχύτητα περίπου 27 μιλίων αντί της αναμενόμενης υπηρεσιακής του ταχύτητας 36 μιλίων.

Πρόκειται στην ουσία για έναν εξωτερικό παράγοντα για τον οποίο η εταιρεία και το πλοίο δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη, ενώ ακολουθήθηκαν υποδειγματικά όλες οι απαραίτητες για τη συγκεκριμένη περίπτωση ενέργειες. Το απογευματινό δρομολόγιο του Sea Jet 2 από Πειραιά στις 16.15 για Σέριφο – Σίφνο – Μήλο – Φολέγανδρο – Θήρα – Ίο εκτελέστηκε κανονικά στην ώρα του από άλλο πλοίο της εταιρείας, το Ε/Γ Ο/Γ ταχύπλοο Paros jet".

Εμείς να σημειώσουμε ότι για την ώρα το Sea Jet II είναι από τις 830 το βράδυ στο Πέραμα και στις δεξαμενές για να λυθεί το πρόβλημα με τον ...εξωτερικό παράγοντα που εισχώρησε σε έναν από τους τέσσερις υδροποωθητήρες

Ετικέτες: