Νέα τροπολογία από τον Παναγιώτη Ρήγα

"Θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους οι εργαζόμενοι του Νεωρίου"

Αυτούσια η ανακοίνωσή του μετά τη συζήτηση στη Βουλή
  • Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2014 - 18:37
  • /   Eνημέρωση: 25 Ιουλ. 2014 - 7:27

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κρύψει τη στεναχώρια του, γιατί το Νεώριο της Σύρου δεν θα κλείσει.

Το προσπάθησε με νύχια και με δόντια στο παρελθόν, σαμποτάροντας τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν, προκειμένου να ανατεθεί η επισκευή των δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού στο Νεώριο και να υπάρξει ρύθμιση των οφειλών της εταιρείας προς το ΙΚΑ.

Με περισσό θράσος και υποκρισία πλεονάζουσα, ο ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας τα σχέδιά του να ματαιώνονται, στρεψοδικεί για άλλη μία φορά και καταγγέλλει διαπλοκή, δωράκια στους βιομήχανους και άλλα αστεία παρόμοια.

Η νέα τροπολογία που κατέθεσα στη Βουλή και αποδέχτηκε η Κυβέρνηση, διασφαλίζει απόλυτα τους εργαζόμενους, αφού προβλέπει ότι τα χρήματα που θα δοθούν από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Νεώριο, για την επισκευή των δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού, δεν κατάσχονται, προκειμένου να πληρωθούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του Ναυπηγείου.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ποιοι στηρίζουν έμπρακτα τη λειτουργία του Νεωρίου και τα δικαιώματα των εργαζομένων και ποιοι υπονομεύουν κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην διάσωση και την διατήρηση του Νεωρίου στη ζωή .