'Έκπτωση 50% στους νεοεισαχθέντες φοιτητές από ακτοπλοϊκές εταιρείες

“Ανάσα” για τις οικογένειες

Εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς οι ακτοπλοϊκές εταιρείες Hellenic Seaways και Blue Star Ferries προέβησαν σε έκπτωση 50% σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές καθώς και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των εταιρειών η ισχύς της έκπτωσης έχει ήδη ξεκινήσει από τις 29 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου 2014.

Ενισχύει τους φοιτητές η Hellenic Seaways

Η έκπτωση που προσφέρει η Hellenic Seaways αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών των φοιτητών και των οικογενειών τους.

Η εν λόγω έκπτωση εξασφαλίζεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στο πλαίσιο της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργίας ενισχύει για ακόμη μια φορά τους νέους φοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα. Παράλληλα συμπαραστέκεται στους αγώνες των οικογενειών που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να χτίσουν ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά τους σε δυσμενείς οικονομικά καιρούς.

Αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας από τη Blue Star Ferries

Μεταξύ των ακτοπλοϊκών εταιρειών που προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις σε νέους φοιτητές για τις μετακινήσεις τους συγκαταλέγεται και η Blue Star Ferries, η οποία σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει τους νέους φοιτητές. Η εταιρεία παρέχει με τη σειρά της εκπτώσεις τόσο στους ίδιους όσο και στις οικογένειες τους για τις πρώτες μετακινήσεις τους από και προς τον τόπο κατοικίας στον τόπο σπουδών για το διάστημα που οι μετακινήσεις αυτές είναι αναγκαίες τόσο για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά ιδρύματα όσο και για την εύρεση κατοικίας. Η έκπτωση που παρέχεται στους φοιτητές και στις οικογένειες τους ανέρχεται στο 50% κάτι το οποίο αφορά όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου. Οι γραμμές οι οποίες ωφελούνται από την εν λόγω προσφορά είναι των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, της Χίου και της Μυτιλήνης. Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα έκδοσης των εισιτηρίων τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας και σε αυτήν την περίπτωση το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014».