Η νέα συλλογή γυαλιών της LINBERG στα Οπτικά Σταύρος Κοής

Ανθεκτικότητα, ελαφρότητα και αισθητική είναι τα χαρακτηριστικά της νέας συλλογής γυαλιών της Lindberg, που παρουσιάζεται στα καταστήματα οπτικών Σταύρος Κοής.

Ο αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, Αντώνης Παγκούτσος αναφέρθηκε στην πολυετή συνεργασία του με τον κ. Κοή αλλά και στις δυνατότητες που προσφέρει η νέα συλλογή σε κάθε απαιτητικό πελάτη, που αναζητά έναν σκελετό με στυλ και λειτουργικότητα.

“Ο Σταύρος Κοής είναι ένας από τους πρώτους και τους καλύτερους συνεργάτες της εταιρείας στην Ελλάδα, με τον οποίο συνεργαζόμαστε τα τελευταία 18 χρόνια. Το προϊόν της εταιρείας είναι αναγνωρισμένο με 67 βραβεία design στην αγορά”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως τόνισε, η Lindberg προσφέρει σκελετούς από καθαρό τιτάνιο που απαιτούν τεχνογνωσία, επαγγελματισμό, αισθητική και καλή τεχνική κατάρτιση απ' τον οπτικό για να τους δείξει στους πελάτες του και να τους προωθήσει. “Πρόκειται για ένα γυαλί το οποίο καλύπτει όλες τις πιθανές απαιτήσεις ενός πελάτη από οράσεως, από παιδικό, από ηλίου, πανάλαφροι σκελετοί. Είναι τα πιο ελαφριά γυαλιά στον κόσμο (1,9 grams) με απαράμιλλη ανθεκτικότητα και ελαφρότητα”, σημείωσε.

Πρόσθεσε δε, ότι η νέα συλλογή πέρα από ποιότητα, design, λειτουργικότητα και χρηστικότητα που αποτελούν το ζητούμενο για κάθε πελάτη, τολμά να κάνει νέες αισθητικές παρεμβάσεις στη μόδα, μέσα από καινούρια χρώματα, σχήματα, βραχίονες που έρχονται να καλύψουν καινούριες αισθητικές αναζητήσεις του πελάτη και του αισθητικού.

Από την πλευρά του, ο κ. Κοής τόνισε ότι τα γυαλιά της LINBERG είναι τόσο ανθεκτικά που οι πελάτες δεν επιθυμούν να αλλάξουν σκελετό, παρά μόνο αν βρουν κάτι εξίσου καλό σε άλλο σχέδιο. “Δανία ίσον ποιότις. Νομίζω ότι έχουμε δώσει καλά δείγματα τόσα χρόνια και θα συνεχίσουμε για το καλύτερο”, κατέληξε.