Το “Συριανό Πανόραμα” ξεκινά το ταξίδι του

  • Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2015 - 06:10

Με την υπογραφή της “Τυποκυκλαδικής” να αποτελεί την εγγύηση για ένα “καλό ταξίδι” στις εκδοτικές θάλασσες, το free press περιοδικό του Βαγγέλη Περρή “Συριανό Πανόραμα” σαλπάρει για πρώτη φορά αύριο Παρασκευή με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων να είναι έτοιμη να μαγέψει τους φίλους της μέσα από τις ζωές των άξιων πρεσβευτών της.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β', ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο Γιάννης Δεκαβάλλας, η Άννα Νταλάρα Ραγκούση με την Πέπη Ραγκούση και ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Πρίντεζης είναι μερικά από τα πρόσωπα που φιλοξενούνται στην πρώτη πασχαλινή έκδοση του περιοδικού.

Μέσα από τις σελίδες του παρελαύνουν επίσης οι κυρίες Μυρσίνη Κοή και Χριστίνα Λιγοψυχάκη, οι οποίες αφηγούνται ιστορίες με αρχοντιά και γούστο από το παρελθόν της Σύρου, ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου, Ηλίας Λάππας, το Συριανό μοντέλο Έφη Αναστασοπούλου η οποία έχει κατακτήσει τις πασαρέλες του Μιλάνου, ο ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης και ο φωτογράφος Πλάτων Ριβέλλης.

Με τις εντυπωσιακές φωτογραφήσεις να αποτελούν ένα από τα μεγάλα προσόντα της έκδοσης, οι άνθρωποι του νησιού διηγούνται τις προσωπικές ιστορίες τους, τη σχέση τους με το νησί και την επαγγελματική πορεία τους.

Το εξώφυλλο του περιοδικού κοσμεί η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, η οποία φορώντας νυφικά της εταιρείας Sposa Moda ανεβαίνει τα σκαλιά του Δημαρχείου, ποζάρει στην Έπαυλη Τσιροπινά και σκορπά λίγη από τη λάμψη της στα σοκάκια της Ερμούπολης.

Το - 64 σελίδων – περιοδικό του Βαγγέλη Περρή με στόχο την προβολή της Σύρου θα κυκλοφορήσει αύριο στα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Αθήνας και θα διανεμηθεί στους ταξιδιώτες στο λιμάνι του Πειραιά. Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πρώτο από τα τέσσερα προγραμματισμένα τεύχη που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια του έτους.

“Αυτό το περιοδικό είναι η υλοποίηση ενός ονείρου. Για να επιστρέψουν οι εικόνες που χάθηκαν στο δρόμο. Για να αποτυπωθούν τα ίχνη των ανθρώπων της Σύρας”, υπογράφει στο editorial του περιοδικού, ο Διευθυντής του, Βαγγέλης Περρής.