Το θερμό καλωσόρισμα στο "Fast Ferries Andros" στη Σύρο

Πρώτη δοκιμαστική προσέγγιση στο λιμάνι της Ερμούπολης

Με μεγάλο ενθουσιασμό και πλατιά χαμόγελα υποδέχτηκαν οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων της Σύρου το πλοίο Fast Ferries Andros, το οποίο το μεσημέρι της Δευτέρας προσέγγισε για πρώτη φορά στο λιμάνι της Ερμούπολης στο δοκιμαστικό δρομολόγιό του.

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, ο Λιμενάρχης Σύρου Ιάκωβος Γκύζης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος και ο ταξιδιωτικός πράκτορας της Fast Ferries Νίκος Βασιλικός καλωσόρισαν τον πλοίαρχο Γιώργο Κολίτσα και το πλήρωμα του πλοίο, το οποίο από την προσεχή Πέμπη θα εκτελεί τη γραμμή Ραφήνα- Σύρο- Τήνο – Μύκονο.

Υπενθυμίζεται ότι το Fast Ferries Andros θα προσεγγίζει στη Σύρο κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή ξεκινώντας από τη Ραφήνα στις 08.10 με άφιξη στο λιμάνι της Ερμούπολης στις 11.30 το πρωί, ενώ Τρίτη και Πέμπτη θα αναχωρεί για Ραφήνα στις 18.00 το απόγευμα και την Κυριακή στις 19.00.

Το νέο δρομολόγιο αποτελεί έναν θετικό οιωνό στα μέχρι σήμερα ακτοπλοϊκά δεδομένα της Σύρου, καθώς η Σύρος συνδέεται ξανά με τη Ραφήνα μετά από δύο ολόκληρες δεκαετίες.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο πλήρως ανακαινισμένο πλοίο, ο Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικό δώρο στον κ. Κολίτσα, ευχόμενος από καρδιάς τόσο στον ίδιο όσο και στο πλήρωμα «καλά ταξίδια».