Αλλαγές των ακτοπλοϊκών δρομολογίων

  • Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2015 - 06:10

Με τη λήξη της θερινής περιόδου, κατά την οποία καταγράφεται στην ακτοπλοΐα και η μεγαλύτερη επιβατική κίνηση, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες αναπροσαρμόζουν τα δρομολόγια τους προς τα νησιά.

Από εχθές ξεκίνησαν τα νέα φθινοπωρινά δρομολόγια των εταιρειών που εξυπηρετούν τις γραμμές των Κυκλάδων, τα οποία αναφέρονται αναλυτικά ανά εταιρεία.

BLUE STAR FERRIES

Το BLUE STAR PAROS σταμάτησε το καθημερινό του δρομολόγιο Ραφήνα-Μύκονος-Πάρος-Νάξος-Ίος και πλέον θα εκτελεί καθημερινά με αναχώρηση στις 7.30 π.μ. το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρο-Τήνο-Μύκονο.

Το BLUE STAR DELOS θα εκτελεί καθημερινά με ώρα αναχώρησης από Πειραιά 7.25 π.μ. το δρομολόγιο Πειραιάς -Πάρος-Νάξος-Ίος-Σαντορίνη, σταματώντας τις προσεγγίσεις σε Σύρο και Ανάφη.

Το BLUE STAR NAXOS θα εκτελεί, με ώρα αναχώρησης από Πειραιά 17.30μ.μ., το απογευματινό δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρος-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη & Αμοργός (Κατάπολα & Αιγιάλη)-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Δονούσα-Αστυπάλαια.

Το BLUE STAR PATMOS έως και το τέλος Οκτωβρίου θα τεθεί στην ετήσια ακινησία του.

Το SUPERFAST XII παραμένει στην εκτέλεση του δρομολογίου Πειραιάς-Σύρος-Πάτμος-Λέρος-Κως-Ρόδος, χωρίς όμως πλέον να προσεγγίζει στην Αμοργό.

HELLENIC SEAWAYS

Όσον αφορά στα ταχύπλοα της εταιρείας, το HIGHSPEED 6 σταμάτησε το δρομολόγιο που εκτελούσε Πειραιάς-Ίος Θήρα και πλέον θα εκτελεί έως το τέλος του μήνα το δρομολόγιο Πειραιάς-Πάρος-Νάξος-Σαντορίνη.

Μέχρι τις 20 του μηνός το FLYINGCAT 3 παραμένει σταθερό στη γραμμή του και θα εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς-Σέριφος-Σίφνος-Κουφονήσι, ενώ το FLYINGCAT 4 θα συνεχίσει έως την επόμενη εβδομάδα στις 13 Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο Ραφήνα-Τήνος-Μύκονος-Πάρος-Νάξος-Ίος-Θήρα.

Το HIGHSPEED 4 θα συνεχίσει έως τις 5 Οκτωβρίου το δρομολόγιο Ηράκλειο-Σαντορίνη-Ίος-Πάρος-Μύκονος και θα το αντικαταστήσει στην ίδια γραμμή έως τις 11 Οκτωβρίου το FLYINGCAT 4.

Από τα συμβατικά πλοία της εταιρείας το ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ θα συνεχίσει έως τις 12 Οκτωβρίου το δρομολόγιο Πειραιάς-Σύρος-Μύκονος-Αγ. Κύρηκο-Βαθύ-Χίος-Μυτιλήνη –Λήμνος-Καβάλα.

Το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ξεκίνησε και θα εκτελεί έως και τις 11Οκτωβρίου το δρομολόγιο Πειραιάς- Σύρος-Μύκονος-Πάτμος-Εύδηλος – Αγ.Κύρηκος-Φούρνοι-Καρλόβασι-Βαθύ και θα συνεχίσει έως τις 31 Οκτωβρίου προσεγγίζοντας και Χίο-Μυτιλήνη-Λήμνο-Καβάλα.

FAST FERRIES

Καθημερινά το ANDROS θα εκτελεί έως τις 31 Οκτωβρίου με αναχώρηση στις 7.25 π.μ. το δρομολόγιο Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος και με αναχώρηση στις 17:30 μ.μ. θα συνεχίσει το ίδιο δρομολόγιο το ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.

Το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π., με αναχώρηση στις 8.10 π.μ. θα εκτελεί έως τις 28 Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο Ραφήνα-Τήνος-Μύκονος

ZANTE FERRIES

Το ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ θα συνεχίσει έως και τις 29 Σεπτεμβρίου το δρομολόγιο Πειραιάς-Σίφνος-Μήλος-Κίμωλος-Φολέγανδρος-Ίος-Θήρα.

Το ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ θα εκτελεί έως τις 28 Σεπτεμβρίου κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 14.55 μ.μ. το δρομολόγιο Πειραιάς-Κύθνος-Σέριφος-Σίφνος-Μήλος.

Ετικέτες: