Στην Τυποκυκλαδική Α.Ε. τεχνικός της Heidelberg, της μεγαλύτερης παγκοσμίως κατασκευάστριας εταιρείας, στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Συνεχής επιμόρφωση

  • Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2016 - 06:10

Στη Σύρο και την Τυποκυκλαδική Α.Ε. βρέθηκε ο Peter De Weirdt, τεχνικός εκπρόσωπος της Heidelberg, με σκοπό την περαιτέρω επιμόρφωση του τεχνικού στελεχιακού δυναμικού της εκτυπωτικής μονάδας.

Η μετάβαση, μέχρι το νησί της Σύρου, του Βέλγου χημικού της Heidelberg, κ. Peter De Weirdt, ο οποίος συνοδευόταν από τον κ. Χρήστο Δημητρίου, στέλεχος της Heidelberg Hellas, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της μόνιμης επιμόρφωσης σε τεχνικά θέματα στελεχών των μεγαλύτερων συνεργαζόμενων με τη Heidelberg εκτυπωτικών μονάδων της Ελλάδας, προκειμένου να εισαγάγει τους εργαζόμενους, μέσω ενός βιωματικού σεμιναρίου, στα καινοτόμα χημικά υλικά, τα οποία είναι 100% φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αλλά και πιστοποιημένα από τους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς, για εκτύπωση σε συσκευασίες τροφίμων.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκε ριζικός καθαρισμός του κυκλώματος ύγρανσης των πιεστηρίων και ενδελεχής έλεγχος του νερού που χρησιμοποιείται, όσον αφορά στη σκληρότητα και την ποιότητά του. Τέλος, ακολούθησε η τοποθέτηση των νέων χημικών, με τη σωστή δοσολογία που απαιτείται βάσει των μετρήσεων που πραγματοποιήθηκαν, υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές του χημικού της Heidelberg.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Τυποκυκλαδική, επελέγη ως η πρώτη από τις επιχειρήσεις της περιφέρειας, για την εισαγωγή στη νέα τεχνολογία χημικών, βοηθημάτων εκτύπωσης, τα οποία πλέον παράγονται από την ίδια την Heidelberg στο νεοαποκτηθέν εργοστάσιο και ερευνητικό κέντρο της Blue print στο Βέλγιο.

Ο κ. De Weirdt, κατά την περιήγησή του στους χώρους της Τυποκυκλαδικής, εξέφρασε την ευχάριστη έκπληξή του, όσον αφορά στο μέγεθος και την ποιότητα των εγκαταστάσεων της μονάδας, δεδομένου ότι η έδρα της βρίσκεται σε ένα μικρό νησί των Κυκλάδων.

Η Τυποκυκλαδική, για ακόμη μία φορά, μέσα στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης, κάνει βήματα προόδου, εκσυγχρονίζοντας διαρκώς τον εξοπλισμό της, επενδύοντας στην επιμόρφωση του τεχνικού στελεχιακού δυναμικού, σε αναζήτηση πάντα της κορυφαίας ποιότητας, κάτι που εγγυάται η Heidelberg, ως εταιρεία κολοσσός στον τομέα της εκτύπωσης.

Ετικέτες: