Εγκαίνια του νέου γραφείου της INTERAMERICAN στη Σύρο

Η Σύρος αποτελεί το νέο “λιμάνι” που προσεγγίζει η διεθνώς γνωστή εταιρεία Interamerican στο χώρο των ιδιωτικών ασφαλίσεων, στο πλαίσιο της δυναμικής πορείας που διαγράφει σε πολλές χώρες εδώ και χρόνια, με κορυφαία στελέχη της, καθώς επίσης και τον διευθύνοντα σύμβουλό της στην Ελλάδα, Γιώργο Κώτσαλo, να εγκαινιάζουν το νέο γραφείο της στο νησί.

Στους χώρους όπου και πρόκειται η εταιρεία να δραστηριοποιείται στο εξής μέσω αξιόλογων συνεργατών της, πραγματοποιήθηκε απόψε η εκδήλωση των εγκαινίων, κατά τη διάρκεια της οποίας ευχήθηκαν για το νέο ξεκίνημά της, οι Επίσκοποι των δύο Εκκλησιών της Σύρου και συγκεκριμένα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, κ. Δωρόθεος Β΄ και ο Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου παρουσία πολλών κι εκλεκτών μελών της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού αλλά και αρκετών συμπολιτών μας, ενώ κατόπιν της τέλεσης του αγιασμού, τον δικό του χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα η εταιρεία συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον άνθρωπο και προσδοκά στην αρμονική συνύπαρξή της με την τοπική κοινωνία και τον δημόσιο χώρο της Υγείας παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες και ασφάλεια στους πελάτες της, τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ο κ. Κώτσαλoς στη σύντομη ομιλία του, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που αναπτύσσει η Interamerican με αξιόλογα πρόσωπα του χώρου των ιδιωτικών ασφαλίσεων στη Σύρο. 

Σημειώνεται πως το νέο γραφείο βρίσκεται στην οδό Σταματίου Πρωίου 109 στην Ερμούπολη. 

Αποκλειστικές δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, του συντονιστή του νέου γραφείου στη Σύρο καθώς και του διευθυντή πωλήσεων στο web tv της “Κοινής Γνώμης”.

Θα υπάρξει αναλυτικότερη αναφορά στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.