Εκδήλωση εγκαινίων του νέου γραφείου της Interamerican στη Σύρο

“Εστιάζουμε στον πελάτη μας με ευθύνη”

Παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας στην Ελλάδα, Γ. Κώτσαλου η έναρξη λειτουργίας

Με συνέπεια, ευθύνη και υψηλού επιπέδου ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πελάτες της αναπτύσσεται οργανωμένα και στη Σύρο, η διεθνώς γνωστή εταιρεία ασφαλίσεων κι όχι μόνον, Interamerican, εγκαινιάζοντας το νέο γραφείο της επί της κεντρικής οδού Σταματίου Πρωίου (109) στην Ερμούπολη.

Ειδικότερα, η εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του γραφείου πωλήσεων πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, παρουσία του διευθύνοντα συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρείας στην Ελλάδα, Γιώργου Κώτσαλου, ο οποίος σήμανε μία δυναμική πορεία στη δραστηριότητα της Interamerican σε τοπικό επίπεδο μιλώντας για το σκοπό της, αμέσως μετά την τέλεση του αγιασμού από τους Επισκόπους των δύο Εκκλησιών, κόβοντας ακολούθως και την κορδέλα στην είσοδο του γραφείου.

Αξίζει να τονισθεί εξ αρχής πως, το δυναμικό “παρών” της εταιρείας χαιρέτησαν με την παρουσία τους σημαντικά μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού, καθώς επίσης, πολλοί συμπολίτες μας που εμπιστεύονται την αποδεδειγμένα πολυετή διαδρομή αξιόπιστης προσφοράς της Interamerican στο χώρο των ιδιωτικών ασφαλίσεων, με έμφαση και στο πεδίο της υγείας.

Την εκδήλωση των εγκαινίων δύνανται να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο web tv της “Κοινής Γνώμης”, καθώς επίσης και τις δηλώσεις στην εφημερίδα, τόσο του κ. Κώτσαλου, όσο και του διευθυντή πωλήσεων, Μανώλη Κούτη αλλά επίσης και του υπεύθυνου ανάπτυξης του γραφείου της Σύρου, Πέτρου Καπέλλα.

Σημειώνεται πως, στα εγκαίνια παρέστη και ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός.

Γ. Κώτσαλος: “Επιδιώκουμε τη στιβαρή παρουσία μας, αντίστοιχη με το μέγεθος της Interamerican”

“Η Σύρος είναι η πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Είναι ένας τόπος με πάρα πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Έχει μία κοινωνία δραστήρια. Θεωρούμε ότι η εταιρεία πρέπει να έχει μία ισχυρή παρουσία και να διαθέσει στην τοπική αγορά όλα της τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες της” δήλωσε αρχικά ο διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, αναφερόμενος στη συνέχεια, στα πεδία που αναπτύσσεται η παρουσία της, μέσω της προσφοράς σπουδαίων υπηρεσιών. “Η Interamerican δεν είναι εταιρεία μόνον για ασφάλειες, αλλά είναι εταιρεία και για υπηρεσίες βοηθείας. Έχουμε στενή σχέση με τον χώρο της Υγείας. Οι δυνατότητες οι τοπικές είναι πάρα πολλές, ακόμη και οι συνεργασίες” πρόσθεσε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας τη βούληση της εταιρείας να λειτουργήσει συμπληρωματικά και σαφώς αποτελεσματικά με το σύνολο των δραστηριοτήτων της τοπικής κοινωνίας, καθώς επίσης και ενισχυτικά στο πεδίο της δημόσιας Υγείας.

Δηλώνοντας πως η εταιρεία είναι ανοικτή σε συνεργασίες, τόνισε πως, “Αυτά όλα θα τα δούμε στην πορεία” καθώς όπως επεσήμανε, “Θέλουμε να έχουμε μία πολύ σοβαρή και στιβαρή παρουσία, αντίστοιχη με το μέγεθος της εταιρείας μας”. Πρόσθεσε δε, πως, “Θεωρούμε ότι ήταν απαραίτητο να είναι μία πολύ γερή μονάδα εδώ, με πάρα πολύ αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι και θα μας εκπροσωπούν” διατυπώνοντας την ικανοποίησή του για το επίπεδο και την κατάρτιση των συνεργατών του στη Σύρο, ανάμεσα στους οποίους είναι ο γνωστός συμπολίτης μας, Απόστολος Ρουσσουνέλος καθώς και η κ. Κατερίνα Καλογεράκη.

Προτού ολοκληρώσει τον χαιρετισμό του, ο κ. Κώτσαλος έδωσε έμφαση στην στρατηγική της Interamerican, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη υψηλών υπηρεσιών, λέγοντας παράλληλα, πως, η παρουσία της στοχεύει μεταξύ άλλων, στο “να τοποθετείται γρηγορότερα από τις κοινωνικές συνθήκες”, ανταποκρινόμενη στην αδιαπραγμάτευτη απαίτηση των ανθρώπων για ικανοποίηση του αισθήματος ασφάλειας. “Το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία πρέπει να μπορεί να αξιολογείται” σημείωσε τέλος, ώστε, “ο πελάτης να σε επιλέγει με βάση αυτά που προσφέρεις και όχι με αυτά που λες ή υπόσχεσαι. Από την πλευρά μας, εστιάζουμε στον πελάτη μας με ευθύνη”.