Το "Grow Greek Tourism Online" στις Κυκλάδες

Σεμινάρια σε Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη, Σύρο
  • Τετάρτη, 23 Μαρτίου, 2016 - 13:52

Δωρεάν σεμινάρια για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επαγγελματιών τουρισμού θα πραγματοποιηθούν στις Κυκλάδες, στο πλαίσιο του «Grow Greek Tourism Online».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και το ΣΕΤΕ, με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες των επαγγελματιών τουρισμού σε όλη την Ελλάδα και να τους εκπαιδεύσει σε διαδικτυακά εργαλεία. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2014 & 2015 σε 8 προορισμούς και πλέον εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, διάρκειας 1 - 1,5 ώρας.

Στις Κυκλάδες θα γίνουν σεμινάρια στα παρακάτω νησιά, με την υποστήριξη της Κυκλαδικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΚΛΑΔΕΣ:

Μύκονος: 17/05 & 02/06

Νάξος: 05/04

Πάρος: 14/06

Σαντορίνη:19/04 & 10/05

Σύρος: 30/03 & 06/06

Στη Σύρο θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο στις 30 Μαρτίου, από τις 5μ.μ. έως τις 7μ.μ., στο Επιμελητήριο Κυκλάδων, οδός Αγ.Νικολάου 6 στην Ερμούπολη.

Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν πώς μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ακόμα και με δωρεάν εργαλεία, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μιας και λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του «Grow Greek Tourism Online» .

Δηλώσεις συμμετοχής στο: https://events.withgoogle.com/grow-greek-tourism-online-aegean/registrat...