Ακτοπλοϊκά δρομολόγια του Πάσχα

  • Τετάρτη, 20 Απριλίου, 2016 - 06:10

Oι ακτοπλοϊκές εταιρίες ανακοίνωσαν τα δρομολόγιά τους για την Μεγάλη Εβδομάδα και την εβδομάδα του Πάσχα και μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Συριανούς και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Η Σύρος θα έχει έστω και για λίγες ημέρες, δρομολόγια από και προς Πειραιά με ταχύπλοο!
Μπορεί αυτήν την εποχή το νησί να εξυπηρετείται με κορυφαία πλοία BLUE STAR ΠΑΤΜΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ, SUPERFAST XII και BLUE STAR NAΞΟΣ, όμως παραμένει πάγιο αίτημα όλων των φορέων του τουρισμού αλλά και των επιβατών, η ένταξη της Σύρου στα δρομολόγια των ταχύπλοων της SEAJETS ή της HELLENIC SEAWAYS.

Για τις ημέρες του Πάσχα έχουν προγραμματιστεί 4 δρομολόγια με το CHAMPION JET 2
Συγκεκριμένα: Μεγάλη Παρασκευή Αναχώρηση από Πειραιά στις 12:45΄για Σύρο –Μύκονο.
Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα: Αναχώρηση από Ραφήνα στις 15:40΄ για Τήνο-Μύκονο-Σύρο(19:00΄)-Πειραιά. Μεγάλη Πέμπτη Αναχώρηση από τον Πειραιά στις 16:00΄ για Σύρο-Μύκονο-Τήνο-Ραφήνα.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι την Κυριακή του Πάσχα θα πραγματοποιηθεί μόνο το ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο του ΑΡΤΕΜΙΣ από Σύρο για Πάρο-Σέριφο-Σίφνο-Κίμωλο-Μήλο και επιστροφή ενώ το Κυριακάτικο βραδινό δρομολόγιο του BLUE STAR ΠΑΡΟΣ, από Πειραιά (17:30΄)για Σύρο(21:25΄)-Πάρο-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Κατάπολα, θα πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα το Μεγάλο Σάββατο.

Κείμενο-Φωτογραφία: Χριστίνα Δρακάκη