Η Hellenic Seaways απορροφά την αύξηση του ΦΠΑ σε όλα τα δρομολόγια

  • Πέμπτη, 2 Ιουνίου, 2016 - 14:28

Η HELLENIC SEAWAYS, με γνώμονα το σεβασμό και την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, απορροφά την αύξηση του Φ.Π.Α. σε όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων ώστε να μην επιβαρυνθούν επιπλέον οι επιβάτες και επιχειρηματίες στις θαλάσσιες μετακινήσεις τους στους 35 προορισμούς που εξυπηρετεί η εταιρεία στο Αιγαίο, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και νησιά της άγονης γραμμής.

Σχετικά με την HELLENIC SEAWAYS

Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Η εταιρεία διαθέτει στόλο με συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους. Παράλληλα, στηρίζει ενεργά την ελληνική οικονομία, μετασκευάζοντας και επισκευάζοντας πλοία της στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος και προσφέροντας δωρεάν εισιτήρια σε Μ.Κ.Ο. και τοπικούς φορείς.

Η φιλοσοφία της Hellenic Seaways επικεντρώνεται στο σεβασμό των επιβατών, των συνεργατών, του στόλου και του περιβάλλοντος. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από το 2000 σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ναυσιπλοΐας μεριμνώντας για την τακτική συντήρηση του στόλου της και διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υγεία των επιβατών και των πληρωμάτων της, αλλά και την προστασία και διατήρηση του θαλάσσιου φυσικού περιβάλλοντος. Σε αναγνώριση των επιτευγμάτων της στους τομείς αυτούς η Hellenic Seaways έχει πιστοποιηθεί και βραβευθεί από ελληνικούς και Διεθνείς φορείς και οργανισμούς όπως Lloyd’s Register, ISO και RINA.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.hsw.gr ή στείλτε mail στο press@hsw.gr.

Ετικέτες: