Φωτογραφικό οδοιπορικό στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και προώθηση της επιχειρηματικής κοινότητας μέσα από τον καινούργιο οδηγό της Σύρου για το καλοκαίρι του 2016

Επιχειρηματικό “Συργιάνι”

Ένας εντυπωσιακός οδηγός για την πρωτεύουσα των Κυκλάδων που αποτελεί “παράθυρο” για τις αισθήσεις των επισκεπτών όχι μόνον στις επιχειρήσεις του νησιού, αλλά και στις ομορφιές της Σύρου εκδόθηκε για το φετινό καλοκαίρι, με την υπογραφή των δημιουργών του εντύπου “Strolling in Syros”, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να πραγματοποιήσουν το αγαπημένο τους “Συργιάνι”.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η αρχόντισσα των Κυκλάδων “ποζάρει” στον φακό των υπεύθυνων δημιουργίας του, Γεωργίου Βλάχου και Αλεξάνδρας Ζαχαροπούλου Βλάχου αναδεικνύοντας τα εκατοντάδες ξεχωριστά σημεία της, που αξίζει κάποιος να επισκεφθεί.

 

Ένας καλαίσθητος οδηγός για τον επισκέπτη

Το γνωστό σε όλους “Συργιάνι” επενδύει και φέτος το καλοκαίρι να κερδίσει το κοινό του νησιού και δη τους επισκέπτες μέσα από το πλούσιο κι εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό του, το οποίο και μονοπωλεί στις 146 σελίδες του, προβάλλοντας επιτυχώς κι επαρκώς τις τοπικές επιχειρήσεις σε Ερμούπολη, Άνω Σύρο και χωριά, καθώς επίσης και την ξεχωριστή φυσιογνωμία του τόπου.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στο editorial των υπεύθυνων αναφορικά με το πολυσέλιδο περιεχόμενό του, το “Συργιάνι” “είναι ένα φωτογραφικό λεύκωμα που προβάλλει τις ομορφιές της Σύρου – μία σειρά από “cart – postal” – που θα συνοδεύει τον επισκέπτη στις διακοπές του και ταυτόχρονα, ένας οδηγός στη γεύση και στη διασκέδαση, μία περιήγηση στα caffe, στα μπαράκια, στα αμέτρητα ταβερνάκια και μεζεδοπωλεία με τους παραδοσιακούς μεζέδες, τα αρώματα, τις γεύσεις της κυκλαδίτικης κουζίνας”.

Πρόκειται επί της ουσίας για έναν καλαίσθητο οδηγό που διανέμεται δωρεάν και ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος κι άκρως ενημερωτικός για τον επισκέπτη μέσα από την πληθώρα των φωτογραφιών που φιλοξενεί, οι οποίες προκαλούν τον “αναγνώστη” του σε ένα μαγευτικό “Συργιάνι” στην αρχόντισσα των Κυκλάδων. Μία διαφορετική διαφημιστική προσέγγιση του νησιού, που αφήνει πίσω την σχετική αρθρογραφία και στοχεύει να δώσει συστάσεις για τη Σύρο και την επιχειρηματική δραστηριότητα που ενδιαφέρει τον επισκέπτη μέσα από την πληροφορία της κάθε φωτογραφίας.

 

 

 

Ετικέτες: 

Σχόλια

Έλεν Καλογερά Τρί, 5 Ιουλ. 2016 - 8:25

Που μπορεί να βρει κανείς ένα τέτοιο βιβλίο? Εγώ δεν το είδα να κυκλοφορεί πουθενά ενώ το ζήτησα σε πολλές επιχειρήσεις.