Συνεργασία των επιχειρήσεων Kois Optics και Zeus + Dione με εξαιρετικά αποτελέσματα και προβολή της Σύρου

Συλλεκτικά γυαλιά ηλίου με ιστορία και κομψότητα

Το ιδιαίτερο ταξίδι του στον “κόσμο” των οπτικών τo 2016 πραγματοποιεί το συλλεκτικό σχέδιο των γυαλιών ηλίου με την οροφογραφία από την οικία της οικογένειας του Σταύρου Κοή στην Ερμούπολη, μέσω μία εκπληκτικής συνεργασίας των επιχειρήσεων Kois Optics και Zeus + Dione.

H παρουσίαση και προώθηση – εντός κι εκτός ελλαδικών συνόρων - του υπέροχου σχεδίου που χαρακτηρίζεται για την κομψότητά του και αποτελεί έμπνευση επί της ουσίας από την ιστορία της Σύρου και ειδικότερα της γνωστής οροφογραφίας της νεοκλασικής κατοικίας που χρονολογείται από το 1860, μετατρέπει την πρωτεύουσα των Κυκλάδων σε μία ξεχωριστή πρωταγωνίστρια, με άξονα μία δυναμική συνεργασία που αναμένεται να συνεχιστεί και το 2017.

Η επιχειρηματική ισχύς εν τη ενώσει

Συγκεκριμένα, το συλλεκτικό σχέδιο παρουσιάστηκε αυτές τις ημέρες τόσο στα καταστήματα του Σταύρου Κοή στην Ερμούπολη όπου και πραγματοποιήθηκαν όμορφες εκδηλώσεις παρουσία του Συριανού μπασκετμπολίστα, Γιώργου Πρίντεζη που στηρίζει την πρωτοβουλία, όσο και μέσω μίας μίνι εκδήλωσης στο νέο κατάστημα οπτικών του κ. Κοή στο χώρο του ΟΝΟ concept στις Αγκαθωπές. Επιπλέον, τα γυαλιά ηλίου βρέθηκαν σε ειδικές βάσεις και στο θέατρο “Απόλλων” κατά τις ημέρες που πραγματοποιήθηκε η σπουδαία εκδήλωση για τον Σταύρο Ξαρχάκο.

Λάτρεις των γυαλιών ηλίου καθώς επίσης ο κ. Κοής, η Δήμητρα Κολοτούρα – Χανδακά συνιδιοκτήτρια της εταιρείας Zeus + Dione αλλά και η ομάδα στήριξης και προώθησης της εν λόγω προσπάθειας υποδέχθηκαν στα καταστήματα τους επισκέπτες που θέλησαν να δοκιμάσουν τον ιδιαίτερο σκελετό γυαλιών ηλίου.

Αναφορικά με τις πραγματοποιηθείσες εκδηλώσεις μίλησε αρχικά ο Σταύρος Κοής. “Στο υποκατάστημά μας που βρίσκεται στο ΟΝΟ παρουσιάσαμε το καινούργιο συλλεκτικό σχέδιο γυαλιών με την οροφογραφία, το οποίο είχε σχεδιάσει η συριανή ομάδα πέρυσι. Είναι μία παρουσίαση μαζί με τα Zeus + Dione καθώς η συνεργασία μας είναι σημαντική και έχει ξεκινήσει εδώ και ένα έτος. Η παρουσίαση των γυαλιών συνεχίζεται και φέτος για το συλλεκτικό σχέδιο και πρεσβευτής της προσπάθειας αυτής είναι ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος διαφημίζει εμάς αλλά και τη Σύρο” ανέφερε ο κ. Κοής, γνωστοποιώντας μάλιστα και μία ιδιαιτέρως αξιόλογη στόχευση, η οποία αφορά στην ενίσχυση της προσπάθειας ένταξης της Σύρου στον κατάλογο πολιτιστικών μνημείων της Unesco. “Μέρος των εσόδων διατίθεται για την προσπάθεια της Σύρου για την προώθηση κι ένταξή της στον κατάλογο πολιτιστικών μνημείων της Unesco. Εμείς αυτήν την προσπάθεια τη στηρίζουμε μέσω των πωλήσεων αυτού του γυαλιού” πρόσθεσε ο ίδιος, λέγοντας πως, το συγκεκριμένο σχέδιο με την οροφογραφία παρουσιάζεται επίσης στη Μύκονο, στην Αθήνα (Μεγάλη Βρεταννία) καθώς και στο εξωτερικό.

Ο κ. Κοής επεσήμανε δε, πως το όμορφο αποτέλεσμα των δύο επιχειρήσεων θα αναπτυχθεί περισσότερο, με στόχο μία ακόμη ιδιαίτερη συνεργασία.

Ακριβώς γι αυτήν την προσπάθεια μίλησε και η κ. Κολοτούρα στην εφημερίδα. “Εμείς σαν Zeus + Dione επειδή δουλεύουμε με ανθρώπους από όλη την Ελλάδα που κάνουν κάτι στον τομέα τους με μία εξειδίκευση γι αυτό επιλέξαμε να δουλέψουμε και με τον Σταύρο Κοή, επειδή στον τομέα του είναι από τους καλύτερους. Με αυτόν τον τρόπο προχωράμε και παραπάνω τη συνεργασία μας και δημιουργούμε εξ αρχής γυαλιά δικά μας που θα είναι σχεδιασμένα από τη δική μας την ομάδα “Zeus + Dione””. Όπως πρόσθεσε δε, “με τη γνώση του Σταύρου θα τα παράξουμε σε ελληνικό εργοστάσιο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αυτά τα σχέδια δημιουργούνται αυτήν τη στιγμή και θα τα παρουσιάσουμε τον Σεπτέμβρη στο fashion week στο Μιλάνο και στο Παρίσι. Θα είναι μία μικρή συλλογή έξι σχεδίων. Όπως όλα όσα φτιάχνουμε εμείς, και αυτά θα έχουν μία αφαιρετική μινιμαλιστική προσέγγιση. Το υλικό είναι αυτό που κάνει τη διαφορά” σημείωσε τέλος η κ. Κολοτούρα ανανεώνοντας το ραντεβού της δημιουργίας για το προσεχές διάστημα.