Aνανεωμένη Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων

από το Επιμελητήριο Κυκλάδων
  • Τετάρτη, 1 Μαρτίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 1 Μαρ. 2017 - 8:06

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων εδώ και αρκετά χρόνια, όπως είναι γνωστό, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία προσφέροντας στα μέλη του όσο το δυνατό καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση, καθώς και ένα σύνολο ανταποδοτικών υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επί μέρους επαγγελματικών κλάδων. Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία εργαλείων και καναλιών, έχουμε καταφέρει να είμαστε πιο κοντά στις 17.500 επιχειρήσεις-μέλη μας στα 24 νησιά των Κυκλάδων και να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους.

Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι η διαδικτυακή πύλη του Επιμελητηρίου. Το www.e-kyklades.gr αποτελείται από την επιχειρηματική και την τουριστική πύλη και έχει διπλό ρόλο: αφενός να ενημερώνει τον Κυκλαδίτη επιχειρηματία για θέματα που τον αφορούν (επικαιρότητα, νομοθεσία, χρηματοδοτικά προγράμματα κ.ά.), και αφετέρου να παρέχει έγκυρη και συνολική πληροφόρηση στον ταξιδιώτη (διαμονή, φαγητό, διασκέδαση, σημεία ενδιαφέροντος κ.ά.).

Ήδη το www.e-kyklades.gr έχει αναδειχθεί από τους ίδιους τους χρήστες ως ένας από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς οδηγούς για την περιοχή των Κυκλάδων, ενώ κατατάσσεται ανάμεσα στα γνωστότερα πανελλήνια τουριστικά portals όπως hotelsline.gr, trivago.gr, clickhere.gr κ.ά. Συνολικά, το ποσοστό της αύξησης στην επισκεψιμότητα το 2016 σε σχέση με το 2015 αγγίζει το 175% με πάνω από 5.000.000 προβολές επιχειρηματικών σελίδων (mini-sites) και 500.000 επισκέπτες!

Tα τουριστικά καταλύματα των Κυκλάδων το 2016 είχαν συνολικά περισσότερες από 2.500.000 προβολές, δηλαδή κατά μέσο περισσότερες από 1.700 προβολές ανά επιχείρηση. Και τα δύο αυτά νούμερα παρουσιάζουν αύξηση 92% και 82% αντίστοιχα το 2016 σε σχέση με το 2015! Αξιοποιώντας τη δυναμική της ανοδικής αυτής πορείας, παρουσιάζουμε φέτος την ανανεωμένη έκδοση της Πλατφόρμας Ηλεκτρονικών Κρατήσεων “Book On Cloud” που απευθύνεται στους επιχειρηματίες του κλάδου της διαμονής.

Την περσινή χρονιά χρησιμοποιήθηκε δοκιμαστικά και μετά από ορισμένες λειτουργικές βελτιώσεις, η πλατφόρμα book on cloud έχει επανέλθει φέτος με νέες δυνατότητες για τον καταλυματία, όπως (α) channel management δηλαδή κεντρική διαχείριση πολλών καναλιών (ιστοσελίδα καταλύματος, e-kyklades.gr, booking.com, Airbnb.com κ.ά.), (β) interactive booking με δυνατότητα κράτησης κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη, (γ) απομακρυσμένη πρόσβαση εφαρμογής διαχείρισης από κινητό ή tablet, (δ) πλάνο παρακολούθησης και διαχείρισης των δωματίων ανεξάρτητα από τον τρόπο κράτησης (τηλεφωνική, μέσω email, μέσω e-kyklades.gr κ.ά.), και πολλά άλλα.

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα όχι μόνο να προβάλλει διεθνώς τις υπηρεσίες του και να διευκολύνει τους εν δυνάμει πελάτες παρέχοντάς τους ένα περιβάλλον άμεσης, εύκολης και ασφαλούς online κράτησης, αλλά και να διαχειρίζεται ο ίδιος με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ευκολία το σύνολο των κρατήσεων της επιχείρησής του.

Η κυκλαδίτικη Πλατφόρμα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων “Book On Cloud” ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ για τους πρώτους 6 μήνες χρήσης στα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, ενώ η χρέωση μετά το πέρας της δοκιμαστικής περιόδου είναι άκρως ανταγωνιστική και ορίζεται στο 3% επί των ετήσιων ακαθάριστων εσόδων που προκύπτουν από τις online κρατήσεις μέσω της πλατφόρμας.

Η πλατφόρμα ανήκει στους Κυκλαδίτες επιχειρηματίες και παρουσιάζει σημαντικά οφέλη για τις τουριστικές επιχειρήσεις διαμονής ανεξαρτήτου μεγέθους, αφού προσφέρει τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς και - σε συνδυασμό με την προβολή στο www.e-kyklades.gr - φέρνει χιλιάδες ζευγάρια μάτια στην κάθε επιχείρηση. Και αυτό μεταφράζεται σε κρατήσεις, δηλαδή σε έσοδα.

Εσείς ακόμα δεν έχετε κάνει εγγραφή;

Δοκιμάστε την πλατφόρμα “Book On Cloud” σήμερα…είναι στο χέρι σας!

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στον κ. Παναγιώτη Θεοδωράκη στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 109) και στο email ptheodor@cycladescc.gr