Γαστρονομίκή παρουσίαση της Τήνου

  • Τρίτη, 14 Μαρτίου, 2017 - 13:13

Την Παρασκευή 31 και το Σάββατο 1η Απριλίου 2017 από τις 12:00 έως και τις 19:00 παρουσιάζονται τα παραδοσιακά προϊόντα και η γαστρονομία της Τήνου στο εκπτωτικό χωριό Mcarthurglen Athens.

Στα πλαίσια του Tinos Food Paths του Σ.Ε.Κ.ΥΓ.Ε.Τ., η γαστρονομική παρουσίαση της Τήνου διοργανώνεται από τους 4 επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού μας: τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου, την Ένωση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Τήνου, το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων Τήνου ‘’Η ΞΕΝΙΑ’’ και το Σύλλογο Επιχειρηματιών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τήνου και τη συμπαράσταση της Αντιδημάρχου Τήνου υπεύθυνης τουρισμού κ. Αναστασίας Δεληγιάννη – Άσπρου.

Η σημαντικότερη όμως ίσως αρωγή στο εγχείρημα αυτό είναι του κ. Κασιμάτη Γιάννη, διευθύνοντος συμβούλου του εκπτωτικού χωριού McArthurglen Athens και φίλου της Τήνου.

Μεγάλοι χορηγοί είναι οι δύο από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Τήνο, η FAST FERRIES και η GOLDEN STAR FERRIES

Στη διήμερη αυτή παρουσίαση θα προβληθεί το Tηνιακό πρωινό και θα εκτελεσθούν ζωντανά συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής βασισμένες στα παραδοσιακά προϊόντα.

Τα παραδοσιακά προϊόντα (γλυκά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, βότανα, μέλι κ.α.) θα παρουσιάζονται σε ειδική προθήκη με πληροφορίες για το κάθε προϊόν.

Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων θα γίνονται κληρώσεις για δωρεάν πακέτα διαμονής, τα οποία θα αφορούν στις ημέρες διοργάνωσης του Tinos Food Paths από τις 8 έως και τις 15 Μαΐου 2017.

Ετικέτες: