Ημερίδα Επιμελητηρίου Επιμελητηρίου Κυκλάδων την Τετάρτη του Πάσχα

«Κόκκινα Δάνεια & Εξωδικαστικός Μηχανισμός»

  • Τετάρτη, 19 Απριλίου, 2017 - 06:21

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την προσεχή Τετάρτη 19 Απριλίου 2017 και ώρα 13:00 με θέμα «Κόκκινα Δάνεια και Εξωδικαστικός Μηχανισμός». Πρόκειται για ένα εξαιρετικά επίκαιρο ζήτημα το οποίο αυτή την περίοδο απασχολεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας.

Βασικός εισηγητής θα είναι ο πλέον αρμόδιος επί του θέματος, Ειδικός Τομεακός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Φώτης Κουρμούσης, ενώ παρών θα είναι και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Νεκτάριος Σαντορινιός.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο αντιμετώπισης ιδιωτικών χρεών, να απαντηθούν ερωτήσεις και να καταγραφούν ειδικά ζητήματα της περιοχής μας που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (κτίριο «Βαλμά») και ταυτόχρονα με ζωντανή σύνδεση στα γραφεία του στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο.

Πληροφορίες: κα. Ναταλία Παπαδοπούλου, 22810-82346 (εσωτ. 129)