Κλιμακούμενες αντιδράσεις φέρνει η διακοπή ρεύματος

Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη του Εργοστασιακού Σωματείου του ναυπηγείου, κατόπιν της εφαρμογής της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, λόγω των χρεών της Διοίκησης προς τη ΔΕΗ, όπως είχε ήδη προαναγγελθεί.

Νωρίτερα είχαν προβεί σε διαμαρτυρία και στο λιμάνι της Ερμούπολης, όπου για λίγα λεπτά "μπλοκάρισαν" την πρόσδεση του Blue Star Naxos, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Με τους συμμετέχοντες στην παράσταση διαμαρτυρίας μίλησε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, κ. Αλέξης Αθανασίου, ο οποίος υποστήριξε, πως ο Δήμος βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και έχει προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες, δεδομένου, ότι δεν έχει σχεδόν καμία αρμοδιότητα στο ζήτημα, προκειμένου να συμβάλλει στο πρόβλημα.

Από την πλευρά του Εργοστασιακού Σωματείου τονίστηκε, πως η παράσταση διαμαρτυρίας ήταν μόνο η αρχή και στην περίπτωση, που δεν επανέλθουν στα φυσιολογικά οι συνθήκες εργασίας, θα προχωρήσουν σε κλιμάκωση των αντιδράσεών τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ετικέτες: