Εκλογές Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Υποψήφιοι & Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Ψηφοφορία

  • Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2017 - 06:21

Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από τις 08:00 έως τις 19:00 πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.  

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι για πρώτη φορά οι εκλογές θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου μας που δεν έχει εφαρμοστεί ξανά σε εμποροεπαγγελματικό επιμελητήριο στην Ελλάδα, και δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες και των 24 νησιών του Νομού μας να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία. Ακόμα και σε εκείνους που βρίσκονται σε νησιά πέραν της Άνδρου, της Μήλου, της Μυκόνου, της Νάξου, της Πάρου, της Σαντορίνης, της Σύρου και της Τήνου – όπου διατηρούμε γραφεία – αλλά ακόμα και στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εποχικά και αφήνουν τα νησιά κατά τη χειμερινή περίοδο, και γενικότερα σε όσους για οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης. Με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας, για ακόμα μια φορά, προσπερνούμε τα εμπόδια της νησιωτικότητας!

Και φέτος ο συνδυασμός είναι ένας, «Η Επόμενη Μέρα», και αποτελείται από 68 υποψήφιους. Εξ’ αυτών, οι 50 είναι είτε νέοι στην ηλικία είτε επιχειρηματίες που θέτουν για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως μέλη Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, ενώ μοναδικό κριτήριο για την ένταξή τους στο συνδυασμό ήταν η επιθυμία τους για εμπλοκή στα κοινά για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας. Σε συνδυασμό με την εμπειρία και την τεχνογνωσία των υποψηφίων που συνεχίζουν τη θητεία τους, αναμένεται όχι μόνο η συνέχιση αλλά και η βελτίωση του έργου του Επιμελητηρίου.

Η συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι ανάγκες του κάθε νησιού είναι διαφορετικές και οφείλουμε να τις προσδιορίζουμε. Σε αυτό το πλαίσιο, το Επιμελητήριο Κυκλάδων έχει αναλάβει αναπτυξιακές  πρωτοβουλίες που αφορούν τις Κυκλάδες αλλά και το κάθε νησί ξεχωριστά. Σας καλούμε, λοιπόν, να πάρετε μέρος στην επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων αξιοποιώντας την ευκαιρία να συμμετάσχετε στις εκλογές όπου κι αν βρίσκεστε! Για να είναι το Επιμελητήριό μας δυνατό και να ακούγεται η φωνή των Κυκλαδιτών επιχειρηματιών ακόμα καλύτερα!

Επικεφαλής του συνδυασμού «Η Επόμενη Μέρα" είναι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος.