Στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας

Χρυσή βράβευση για το "Αλλού Γυαλού" και τη Σύρο

  • Τρίτη, 6 Μαρτίου, 2018 - 16:48

"Χρυσή" διάκριση για το νησί της Σύρου αποτελεί η βράβευση του εστιατορίου "Αλλου Γυαλού" στο 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην Αθήνα, γεγονός που αναδεικνύει ως φωτεινό παράδειγμα επιχειρηματικής πορείας στον χώρο της εστίασης, την αξιέπαινη προσπάθεια και διαδρομή των ιδιοκτητών του.

 

 

Δημοσιεύτηκε από Lina Fournistaki στις Τρίτη, 6 Μαρτίου 2018

 

Ο Γιάννης Λιέας και η Λίνα Φουρνιστάκη, πλαισιωμένοι από μέλη της επιχειρηματικής "οικογένειάς" τους μετέβησαν στην Αθήνα και παρέλεβαν το "Golden Award" από την πλευρά των διοργανωτών του Συνεδρίου, το οποίο αξίζει να αναφερθεί πως είχε την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης. 

Στην σύντομη ομιλία του ο Γιάννης Λιέας ευχαρίστησε την ομάδα του "Αλλού Γυαλού" για το αποτέλεσμα που καταφέρνει, αναδεικνύοντας πως η επιτυχία είναι απόρροια συλλογικής δουλειάς.

Διευκρινίζεται πως, το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί το πρώτο παγκόσμιο forum & expo για τα premium brands του επιχειρείν με φόντο την ελληνική γαστρονομία, το ελληνικό προϊόν και τον γαστρονομικό τουρισμό.