Προσωρινά αποτελέσματα για τους βρεφονηπιακούς που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2014

Δικαιούχοι του Νομού Κυκλάδων

Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα των ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2014 καθώς και τα ονόματα των μητέρων με ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών και τις μητέρες που δεν έχουν πρόβλημα στο φάκελο των δικαιολογητικών.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2014 αναφέρουν τόσο τις δυνητικές με πλήρη φάκελο δικαιολογητικών αλλά και τις ωφελούμενες με ελλιπή φάκελο.

Στα αποτελέσματα ανακοινώνονται και οι εκπρόθεσμες αιτήσεις οι οποίοιες πραγματοποιήθηκαν από αιτούντες. Για όσες μητέρες θέλουν θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν ενστάσεις για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών για το έτος 2014-2015 εγγράφως είτε μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης είτε ταχυδρομικώς. Σημειώνεται ότι από τις 26 έως τις 28 Αυγούστου θα ξεκινήσουν οι ενστάσεις των μητέρων που απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους ενώ η ΕΕΤΤΑ θα ανακοινώσει στο τέλος του μήνα τους οριστικούς πίνακες.

Από χθες Τρίτη 26 Αυγούστου θα ξεκινήσουν ενστάσεις από τις μητέρες οι οποίες θα πρέπει να στέλνουν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά ώστε να αυξηθεί η μοριοδότηση τους ενώ μετά την επεξεργασία των ενστάσεων θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα προκειμένου να ενημερωθούν οι γονείς ώστε να γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα μπορέσουν να στέλνουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής”.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να καλυφθούν οι προσφερόμενες θέσεις από τους δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς μέσω του ΕΣΠΑ και του προγράμματος της ΕΕΤΑΑ κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα βοηθήσει 89.000 δικαιούχες μητέρες όπως έχει ανακοινώσει και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα των ονομάτων του προσωρινού πίνακα για τον νομό Κυκλάδων αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΕΤΑΑ.

Ετικέτες: