Ανακοινώθηκαν οι βάσεις - Οι επιτυχόντες του ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ Σύρου

Η πόρτα των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων άνοιξε από σήμερα για χιλιάδες υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας:

- τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους
- τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Ταυτόχρονα, τα αποτελέσματα εστάλησαν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους, όπου και αναρτήθηκαν λίγο μετά τις 10:00.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο γγ. του υπουργείου Παιδείας Θανάσης Κυριαζής, καταγράφεται μια προοδευτική αύξηση των βάσεων σε Σχολές της περιφέρειας, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Νομική Θράκης όπου έχουμε αύξηση 2,2% ή 389 μόρια, τους Μηχανολόγους – Μηχανικούς Θεσσαλονίκης με αύξηση 0,5% ή 960 μόρια και τους Μηχανολόγους – Μηχανικούς Θεσσαλίας με 7,3% ή 1.205 μόρια, στην Ιατρική Λάρισας με 3,2% ή 583 μόρια και την Ιατρική Ιωαννίνων με 3,34% ή 620 μόρια.

Η “Κοινή Γνώμη” παρουσιάζει τις καταστάσεις των επιτυχόντων του Γενικού Λυκείου Σύρου και του ΕΠΑΛ Σύρου, ενώ θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας.

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (10%) ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2012

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (10%) ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 2013

Επιτυχόντες Αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Α 2014

Επιτυχόντες Επιλογής Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Ομάδας Β 2014 (90%)